WOW

Meghan Markle, scene de sex nebun la birou, printre cutii. Viitoarea sotie a Printului Harry si-a aratat latura focoasa intr-un serial. Uite-o ravasita, in lenjerie intima. VIDEO!

Meghan Markle a jucat cativa ani in serialul "Costume". A renuntat la cariera de actrita cand a fost ceruta in casatorie de Printul Harry.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Meghan Markle, scene de sex nebun la birou, printre cutii. Viitoarea sotie a Printului Harry si-a aratat latura focoasa intr-un serial. Uite-o ravasita, in lenjerie intima. VIDEO!icon photo

Meghan Markle, viitoarea sotie a Printului Harry, a jucat cativa ani in celebrul serial "Costume". Frumoasa bruneta care a reusit sa-l faca baiat cuminte pe rebelul casei de Windsor a interpretat rolul unei avocate ambitioase ce se indragosteste de un tanar care si-a falsificat o diploma de la facultatea de drept ca sa fie angajat la o firma prestigioasa de avocatura.

Memoria fotografica il ajuta pe Mike Ross ( n.r Patrick J. Adams) nu doar sa pretinda ca este avocat, dar si sa ajunga unul dintre cei mai buni din domeniu.

Ei bine, povestea de dragoste dintre el si Rachel, personajul lui Markle este una cu nabadai, iar intr-un moment de pasiune intensa cei doi ajung sa faca sex la birou, printre cutii.

In scenele respective, viitoarea nora a Reginei Elisabeta apare in lenjerie intima, ravasita si mistuita de dorinta. Secventele arata o latura senzuala a fostei actrite, latura pe care o tine bine ascunsa de cand este iubita Printului Harry.

Vezi secventele incendiare din "Costume" AICI!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune