Vedete

Meghan Markle si Printul Harry, prima cearta in public! S-a intamplat la un eveniment important! Ce reprosuri si-au adus cei doi

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Meghan Markle si Printul Harry, prima cearta in public! S-a intamplat la un eveniment important! Ce reprosuri si-au adus cei doiicon photo

Desi a trecut putin timp de la nunta, Meghan Markle si Printul Harry incep deja sa resimta presiunea ochilor atititi asupra lor si rigorile impuse de Casa Regala.
Sambata trecut, familia regala a participat la "Trooping the Colour", sarbatoarea oficiala anuala prin care Regina Elisabeta a II a isi aniverseaza ziua de nastere.


Prezenti pentru prima data la acest eveniment in calitate de cuplu, ducele si ducesa de Sussex au avut parte de momente tensionante.
Harry, foarte nervos, i-a adresat rapid câteva cuvinte soţiei lui, iar un expert in cititul pe buze a explicat pentru Mirror schimbul de replici dintre cei doi.


 
Acesta a dezvaluit ca Meghan i-a spus lui Harry ca este nervos. Apoi, acesta o intreaba pe Meghan doar: „Okay?”. Meghan ii raspunde scurt. „Da, tu esti  bine?”, iar el spune: „Da”.

Nu se stie exact motivul pentru care Harry era cu adevarat nervos,  insa toate privirile erau aţintite asupra lor. in plus, ducesa de Sussex a fost aspru criticata pentru ca a incalcat din nou protocolul regal intr-o zi atât de speciala si a optat pentru o rochie roz, cu umerii la vedere.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune