Vedete

Meghan Markle si Printul Harry, prima cearta in public! S-a intamplat la un eveniment important! Ce reprosuri si-au adus cei doi

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Desi a trecut putin timp de la nunta, Meghan Markle si Printul Harry incep deja sa resimta presiunea ochilor atititi asupra lor si rigorile impuse de Casa Regala.
Sambata trecut, familia regala a participat la "Trooping the Colour", sarbatoarea oficiala anuala prin care Regina Elisabeta a II a isi aniverseaza ziua de nastere.

Prezenti pentru prima data la acest eveniment in calitate de cuplu, ducele si ducesa de Sussex au avut parte de momente tensionante.
Harry, foarte nervos, i-a adresat rapid câteva cuvinte soţiei lui, iar un expert in cititul pe buze a explicat pentru Mirror schimbul de replici dintre cei doi.

 
Acesta a dezvaluit ca Meghan i-a spus lui Harry ca este nervos. Apoi, acesta o intreaba pe Meghan doar: „Okay?”. Meghan ii raspunde scurt. „Da, tu esti  bine?”, iar el spune: „Da”.

Nu se stie exact motivul pentru care Harry era cu adevarat nervos,  insa toate privirile erau aţintite asupra lor. in plus, ducesa de Sussex a fost aspru criticata pentru ca a incalcat din nou protocolul regal intr-o zi atât de speciala si a optat pentru o rochie roz, cu umerii la vedere.

Galerie foto 
Setări confidențialitate