HOMEPAGE

Melanie Griffith, dezvăluire incredibilă! Actriţa suferă de epilepsie: „Am avut această criză majoră…”

Celebra actriţă Melanie Griffith a dezvăluit că suferă de epilepsie, diagnostic pe care l-a primit în urmă cu şase ani de zile. De asemenea, ea a mărturisit că a suferit două crize puternice.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Melanie Griffith, dezvăluire incredibilă! Actriţa suferă de epilepsie: „Am avut această criză majoră…”


Actriţa în vârstă de 60 de ani a luat parte la un panel despre sănătatea cerebrală a femeilor, moderat de actriţa Sharon Stone, care a suferit şi ea un accident vascular cerebral în 2001. În timpul evenimentului, ea a dezvăluit că a fost diagnosticată cu epilepsie în urmă cu şase ani.

Înainte de a afla acest diagnostic, ea a suferit două crize, în timpul Festivalului de Film de la Cannes în 2011.

„Am avut această criză majoră şi m-au dus la spitalul din Cannes şi apoi m-au adus înapoi la barcă”, a spus Melanie Griffith. „Şi apoi am avut o altă criză şi m-am întors la spital. Mi-au făcut un EEG şi au început să privească lucrurile serios”.
 


„Când m-am întors (în SUA), am fost diagnosticată cu epilepsie, dar până atunci, timp de 20 de ani, nimeni nu a acordat suficientă atenţie pentru a-mi pune acest diagnostic”, a continuat ea.

De asemenea, îndrăgita actriţp a mai precizat că n-a mai avut convulsii de patru ani de zile, iar cele pe care le-a făcut au fost cauzate de sres: „Am fost extrem de stresată. Fiecare criză pe care o aveam era într-un moment când eram extrem de stresată”, a spus ea lăsând să se înţeleagă că a avut mai puţine crize după divorţul de actorul Antonio Banderas, care a avut loc în urmă cu mai mulţi ani, după 18 ani de mariaj.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune