Melescanu, declaratia care ii va infuria pe romanii din diaspora care au mers la vot! Vezi ce a spus despre procesul de votare!

Teodor Melescanu, ministrul Afacerilor Externe, a vorbit astazi despre modul in care s-a organizat procesul de votare pentru sectiile aflate in afara tarii. ##VIDEO261270##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereSi de aceasta data, mii de romani au intampinat probleme si nu au putut sa isi exercite dreptul garantat de constitutie. Teodor Melescanu a recunoscut ca au fost mici probleme, dar marturiseste ca el a facut tot ce a depins de le ca lucrurile sa mearga ca la carte. "La alegerile pentru presedintele Romaniei desfasurate in strainatate au votat, in turul al doilea de scrutin din 16 noiembrie 2014, potrivit informatiilor anuntate de Biroul Electoral Central un numar de 378.811 de cetateni romani, un record absolut de participare raportat la toate scrutinele care au avut loc in diaspora dupa 1990. Fluidizarea mult mai mare a procesului de votare in cel de al doilea tur de scrutin a facut posibil ca, spre diferenta de primul tur, la cel de duminica sa isi exprime optiunea prin vot de aproape trei ori mai multi romani aflati in strainatate. Este de remarcat si apreciat pozitiv faptul ca, pe fondul unui aflux important de votanti si a unei activitati intense si sustinute in secţiile de votare din strainatate, nu au fost inregistrate incidente semnificative in privinta corectitudinii procesului de votare", a spus Melescanu, noteaza cei de la realitatea.net.

In tot comunicatul, Melescanu nu a luat in considerare o eventuala demisie.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate