Melodia Andei Adam, motiv de dispută la "Bravo, ai stil! Celebrities". Ioana Filimon a izbucnit: "Nu pot să mă concentrez pe ceea ce fac pentru că ea dă muzica tare”

S-au încins spiritele în platoul "Bravo, ai stil!", iar de această dată motivul a fost o simplă melodie.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Vedetele de la "Bravo, ai stil!" au început să simtă cu adevărat concurența, cu trecerea fiecărei ediții, iar stresul își spune cuvântul atunci când vine vorba de pregătirile pentru o nouă defilare.

De această dată, protagonistele unei dispute aprinse au fost Anda Adam și Ioana Filimon, care au iscat o mică ceartă în culise.

Citeste si: Discuție aprinsă în platoul "Bravo, ai stil! Celebrities". Viviana Sposub, deranjată de felul în care Otniela a justificat votul acordat Mădălinei Pamfile: "Eu cred că ea voia să îi plătească cu aceeași monedă"

Ioana Filimon, deranjată de faptul că Anda Adam a ascultat muzică cu volumul ridicat

Cele două concurente au pornit discuția încă din culise, pentru că Ioana Filimon s-a arătat extrem de deranjată de intenția Andei de a face atmosferă la machiaj. Cu toate că blondina le-a întrebat pe fete dacă sunt de acord să asculte muzică, colega ei nu a fost tocmai încântată de volumul melodiei, așa că a ținut să îi atragă atenția acesteia.

Anda Adam, discuție aprinsă cu Ioana Filimon pe seama unei melodii

Anda Adam 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

De aici și până la o discuție aprinsă nu a mai fost decât un pas, pentru că Ioana a mai acuzat-o pe Anda și că a ironizat-o,

în timpul conflictului:

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

"Ioana Filimon: -Mi se pare așa, ironic, să mă iei cu iubita mea, la genul că nu mă ai la suflet, dar îmi spui. Mă irită atunci când cineva mă ia cu "iubita mea", mai ales atunci când avem o discuție aprinsă și în contradictoriu.

Nu-mi place. Atât a spus de piesa ei, de parcă eu aveam ceva cu piesa ei. Nu aveam nicio treabă cu piesa sau cu faptul că era Anda, putea să fie orice altă concurentă. Dacă eu nu pot să mă concentrez pe ceea ce fac pentru că ea dă muzica tare, e normal să îi spun să dea muzica mai încet, pentru că vreau să mă pot înțelege cu Nico la make-up.
Da, asta am spus și susțin și acum. Nu am dat cu pietre, nu am zis nimic, decât să dea muzica mai încet.

Anda: -Ioana, dacă doar ai fi spus nu ar fi avut nimeni nicio problemă. Eu vorbesc cu toată lumea "iubita mea". Este un apelativ al meu, pe care îl folosesc. De ce spui tu că sunt ironică, când este un tic al meu verbal?", a fost discuția vedetelor, surprinsă în culise.

Anda Adam, făcută frustrată de Ioana Filimon

Ioana Filimon

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ioana Filimon a acuzat-o pe Anda Adam de frustrare

Ioana Filimon a ținut să mai aducă în prim plan și o discuție mai veche referitoare la noua piesă pe care Anda Adam a lansat-o, în care Ruxi a avut de făcut o remarcă. Mai mult, bruneta a acuzat-o pe artistă că este frustrată din cauza asocierii cu Billie Eillish, iar acest lucru a făcut-o pe fosta iubită a lui Victor Slav să răbufnească, într-un final:

Citeste si: Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile, față în față la Bravo, ai stil! Celebrities. Cele două concurente au împărțit același bărbat

"Ioana Filimon:- S-a supărat de când i-a zis Rux. Că vezi doamne, ea e Anda Adam, cu Billie Eilish, cu ținutele, cu nu știu ce.

Anda Adam:- Nu are legătură Biliie Eilish cu piesa mea. Nu am de ce să mă frustrez. Ea are locul ei, eu am locul meu, suntem pe teritorii diferite. A fost altă conjunctură. Eu am venit, am vrut să vă înveselesc, eram foarte bine dispusă și am vrut să fac o chestie frumoasă. Am zis: 'Fetelor, punem un pic de muzică, să mai animăm atmosfera?' Și mi-ai tăiat macaroana.", s-au contrazis Ioana Filimon și Anda Adam, în timp ce se pregăteau pentru defilare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Raluca Bădulescu, secretul unei căsnicii de succes: "Sunt o norocoasă, am o minune de soț"

Carmen Negoiță, primele declarații despre eliminarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Nu mă regăseam”

Cine e soția lui Tibi Clenci, juratul de la „Bravo ai stil! Celebrities”

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

Bomba zilei despre Certificatul Verde. Rafila a spus când se renunță la el. Se dă lege

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Tulpina Omicron declanșează alertă maximă în România! Nimic nu ne mai protejează

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies