Mercur retrograd în Fecioară. Cât retrogradează planeta. Care sunt zodiile cele mai afectate

Mercur retrograd în Fecioară 2022. Energiile planetei se mută în zodia Fecioară de pe 24 septembrie.

Autor: Alexandra Nistor

In articol:

Mercur retrograd în Fecioară 2022. Mișcarea retrogradă a stat până acum în Balanță, iar acum temuta planetă se mută în zodia vecină, Fecioara. Perioada retrogradă începe pe 24 septembrie, dar când se termină aceasta? Cât de afectate vor fi zodiile.

Mercur retrograd în Fecioară 2022

Planeta Mercur afectează în cele mai multe cazuri comunicarea dintre oameni, iscând multe conflicte din cauza acestui lucru. În momentul în care retrogradează, zodiile simt lucrul acesta, întrucât apar nereguli, lucruri care nu se desfășoară normal, complicații în toate domeniile de desfășurare, iar de aceea fenomenul astral este atât de urât de către persoane.

Mercur este planeta alchimiei, deci a diferitelor situații. Nu ar fi de mirare dacă zodiile ar decide să-și schimbe obiectivele, comportamentul și prietenii la 180 de grade. În cele mai multe cazuri, transformările vin ca un lucru firesc, necesar, care aduc beneficii mai devreme sau mai târziu. Tot procesul și perioada retrogradă va afecta în funcție de ușile pe care fiecare zodie le va lăsa deschise. Pe scurt, dacă nativii au tăria de caracter să nu permită desfășurarea unor lucruri, Universul nu îi va obliga.mercur retrograd fecioara 2022

Care este perioada în care Mercur retrogradează în Fecioară

[Sursa foto: PixaBay]

Fecioara înseamnă eficiență, productivitate, abilități, organizare, sănătate și curățenie, lucruri de pus în ordine în viața fiecăruia. Astfel, perioada retrogradă asociată cu zodia de Pământ trebuie consumată pentru a umple minusurile acolo unde sunt. Unele zodii se vor simți mult prea încărcate energetic și cu prea multe obiective de bifat în perioada următoare.

Citeste si: Planete retrograde 2022. Când retrogradează cele 8 planete și cum afectează viața zodiilor

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Mercur retrograd în Fecioară 2022 se desfășoară în perioada 24 septembrie- 1 octombrie. Astrele le recomandă zodiilor să beneficieze de toate energiile primite în aceste zile și să își completeze toate scopurile pentru viitor. Este un moment bun pentru a reflecta și de a înțelege de ce unele situații se întâmplă după bunul curs al lucrurilor sau de ce nativii nu primesc tot ceea ce cred că li se cuvine.

Care sunt zodiile afectate de Mercur retrograd în Fecioară 2022

Mercur nu va mai reprezenta o amenințare abia la începutul lunii viitoare, așadar zodiile trebuie să se pregătească pentru orice. Astrologii spun că Taurii, Racii, Fecioarele, Vărsătorii și Peștii sunt cei mai afectați în următoarele zile.

Taurii vor simți din plin retrogradarea lui Mercur în momentul în care răspunsurile de la întrebările pe care le aveau acum trei ani vin abia acum. Cu ocazia sfaturilor din partea Universului, nativii fructifică comunicarea cu sinele.

Racii trebuie să fie atenți la cuvintele pe care le scot pe gură, căci multe dintre ele pot fi în plus. Vor fi înconjurați de mai multă lume la locul de muncă și nu-și permit să dea rateul cu o glumă nepermisă.

Fecioarele sunt direct afectate, întrucât Mercur retrogradează în zodia lor. Astrologii spun că vor fi obosite peste măsură și că ar trebui să facă ceva cu sănătatea. În caz contrar, nu vor mai funcționa cum își doresc ele.

Citeste si: Ce superputere ai, în funcție de zodia în care te-ai născut. Nimeni nu-ți poate lua această calitate

Vărsătorii scapă de problemele financiare, însă, ca în viață, nu scapi de ce ți-e frică. Nativii care știu că au probleme în relațiile amoroase sunt atenționați cu privire la tratarea conflictelor.

Peștii sunt puși în fața faptului împlinit și au pe masă foarte multe decizii de luat. Astrele vor fi acolo să-i ghideze, însă Mercur se va asigura că le va da mari bătăi de cap.


sursă: fanatik.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Stepan s-a întors acasă! Celebrul motan din Ucraina a strâns donații în valoare de 15 mii de dolari pentru țara sa

Horoscop chinezesc săptămâna 26 septembrie-2 octombrie 2022. Previziuni astrale săptămânale

Nu e suficient doar să îți dorești, ci să alegi metoda potrivită de a-ți trimite dorințele către Univers. Cel mai bun mod de a-ți îndeplini visele: "Fricile sunt o...

Zodia vedetă a zilei! Ei sunt nativii care se reconectează cu o persoană din trecut! A reapărut în viața lor cu un scop

SE TAIE PENSIILE din România?! Marius Budăi a făcut anunțul în direct la TV: Am auzit tot felul de lucruri

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Bombă politico-mondenă. Mihai Bendeac se înscrie în PSD

Nu e suficient doar să îți dorești, ci să alegi metoda potrivită de a-ți trimite dorințele către Univers. Cel mai bun mod de a-ți îndeplini visele: "Fricile sunt o...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies