Merge mai departe după drama suferită! Giulia Nahmany lansează videoclipul piesei ce va fi coloana sonoră a filmului său, “Love by Design”, în care joacă alături de Jane Seymour!

Giulia Nahmany dovedeşte că este o femeie puternică şi reuşeşte să se mobilizeze pentru a-şi duce proiectele mai departe după drama suferită în urmă cu două săptămâni.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereDecesul mamei sale a decalat atunci planurile stabilite la nivel internaţional pentru lansarea piesei ce va fi coloana sonoră a noului ei film, “Love by Design”, în care joacă rolul principal.
Videoclipul melodiei “Girl To Change The World” este lansat oficial azi şi include, în premieră, secvenţe din filmul în care Giulia joacă alături de renumita Jane Seymour şi de alţi actori cunoscuţi la Hollywood.

fara descrierePiesa a fost înregistrată în Studio City Sound, un studio celebru din Los Angeles, şi a beneficiat de aportul unor producători respectaţi în Statele Unite ale Americii, care au lucrat cu vedete precum Eric Clapton sau Alanis Morissette.

Videoclipul include imagini din filmul “Love by Design” şi cadre cu Giulia filmate într-un studio din Bucureşti. În acestea, artista apare purtând o rochie semnată de un designer român, Elena Perseil.

Giulia Nahmany interpreteaza rolul principal în comedia romantică Love by Design, "Love by Design", o coproducţie româno-americană, care a fost filmată în Bucureşti, New York şi în localităţi din Transilvania precum Sighişoara, Saschiz şi Biertan.

Giulia joacă rolul lui Danielle Luca, o tânără a cărei viaţă se schimbă rapid când Vivien Thompson, al cărei rol este jucat de Jane Seymour, redactorul-şef al unei faimoase reviste, Beguile, din New York, o concediază din postul de fashion editor, ea fiind nevoită să se întoarcă acasă, în România, unde porneşte într-o călătorie de redescoperire, ajungând ulterior o femeie puternică, celebră şi apreciată în domeniul modei.

Din distribuţie fac parte şi Jane Seymour, actriţa renumită pentru rolul său din serialul Dr.Quinn, iar regia este semnată de Michael Damian, cel care a jucat în renumitul “Tânăr şi neliniştit”.
Filmul pune în valoare România la nivel international prin locurile superbe în care a fost turnat şi va fi lansat în cinematografele din România pe 31 octombrie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate