Merita un BIG LIKE! Ea este singura femeie pilot de la Wizz Air! Are 29 de ani si este din Pitesti! Afla AICI totul despre ea!

Daca faci curse regulat cu avionul, mai tot timpul ai dat peste comandanti de nava de sex masculin. Ei uite, exista la o companie aeriana si o femeie pilot.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descriereNumele ei este Andreea Litescu, are 29 de ani, si este singura femeie comandant al companiei Wizz Air. Andreea a termina Facultatea de Inginerie Aerospatiala si Scoala Superioara de Aviatie Civila. Pana sa piloteze curse de linie, Andreea a pilotat timp de trei ani elicoptere de tip Euocopter 120 Colibri si Eurocopter 155 Dauphin. Acum are licenta de pilot pe Boeing 737 si are in total 12 ani de experienta in domeniu. "Pasagerii demonstrează de fiecare data mult respect fata de echipaj si mereu ne multumesc ca ii aducem acasa in siguranta. De obicei sunt aplaudata, mi se multumeste, am primit o poezie de la o doamna, mi se face cu mana foarte des, iar pentru toate acestea le multumesc pasagerilor care stiu sa aprecieze munca depusa de noi toti ca echipaj, pentru a le asigura un zbor cat mai sigur si mai placut", a declarat Andreea Litescu, citata de mihaijurca.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate