Mersul trenurilor în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște 2022

Iată cum vor circula trenurile în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște 2022!

Autor: Georgiana Anton

In articol:

Iată cum vor circula trenurile în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște 2022! CFR Calători a făcut un anunț pe pagina sa oficială legat de mersul trenurilor de Paște 2022.

Cum circulă trenurile în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște 2022

Trenurile vor circula în mod normal de Paște 2022. În plus, CFR a anunțat că va suplimenta trenurile în această perioadă, având în vedere numărul mare de călători.

CFR sfătuiește călătorii să își planifice din timp călătoria și să nu circule fără bilet de călătorie, dacă la ghișeu/casa de bilete li se comunică faptul că locurile sunt epuizate.

Citeste si: Program farmacii Paște 2022. De unde poți cumpăra medicamente în zilele de sărbătoare

"În contextul unui trafic de călători crescut prilejuit de zilele libere de Sărbătorile Pascale și 1 Mai, CFR Călători operează cu întregul parc tehnic disponibil de material rulant și are în vedere, operativ, sporirea capacităţii (vagoane suplimentare) de transport pe rutele care înregistrează cele mai mari solicitări, în funcție de disponibilități.

Citeste si: De ce s-au despărțit Cristina Belciu de Cristian Boureanu: „E ceva ce nicio femeie nu ar trebui să accepte”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Facem apel la călători, să nu urce în tren fără bilet de călătorie, dacă la ghișeu/casa de bilete li se comunică faptul că locurile au fost epuizate.

Pentru adaptarea capacității de transport la nivelul solicitărilor, astfel încât să se evite situațiile neplăcute generate de epuizarea locurilor la trenuri, CFR Călători recomandă călătorilor: să își planifice din timp călătoria; să folosească toate trenurile puse la dispoziție de CFR Călători din graficul unei zile de circulație; să îşi procure din timp legitimaţiile de călătorie", anunță CFR Călători pe site-ul său.

Mersul trenurilor de Paște 2022

Trenurile vor circula de Paște 2022  la fel ca în restul anului, iar călătorii sunt sfătuiți să își procure biletele online, pentru a evita situațiile în care unele case de bilete să fie închise.

Biletele pot fi cumpărate cu anticipație, utilizând următoarele canale, conform sursei citate:

  • online de pe  www.cfrcalatori.ro;
  • din aplicația mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” (disponibilă în Google Play, App Store și Huawei AppGallery).
  • de la automatele de vânzare bilete din gări;
  • direct de la casele de bilete din gări și distribuitorii autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane.

CFR Călători anunță că oferă reduceri considerabile, iar biletul dus-întors se poate cumpăra cu o reducere de 10%. La cumpărarea cu anticipație discountul este de până la 10%. De asemenea, conform legii, elevii pot călători gratuit, iar studenții beneficiează de 50% reducere la vagoane clasa a 2-a. Toate reducerile sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea  Trafic intern/ Oferte, anunță CFR Călători.

Citeste si: Program bănci Paște 2022. Ce program de funcționare au instituțiile

Înainte de efectuarea călătoriei, CFR Călători îi roagă pe pasageri să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile utilizând:

  • 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • numerele de telefon de la gările CFR, publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • aplicația TRENUL MEU( https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obțineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • site-ul administratorului infastructurii feroviare  www.cfr.ro, unde sunt funcționale și actualizate permanent  camerele web   http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2  din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța, care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • site-ul www.cfrcalatori.ro, secţiunea Mers Tren Trafic Intern.
  • întrebând personalul CFR Călători din staţii.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zile libere 2022. Câte zile libere au românii de 1 Mai 2022

Program farmacii Paște 2022. De unde poți cumpăra medicamente în zilele de sărbătoare

Program bănci Paște 2022. Ce program de funcționare au instituțiile

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Vladimir Putin a dat ORDINUL FINAL! Se întâmplă mâine, 21 mai (SURSE)

Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent”

Vestea cea mare pentru angajați! Transparență totală privind datele de muncă. Legea a fost promulgată azi

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies