Mesaj despre Dragnea semnat de Cheloo de la Paraziții, devenit viral! ”Va ieși cu câteva milioane mai bogat”

Un mesaj despre Liviu Dragnea ce este creditat lui Cheloo de la Paraziții, a devenit viral pe platformele de socializare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Un mesaj semnat Cheloo de la Paraziții care face referire la Liviu Dragnea a deveniit viral, zilele trecute.

”Dragnea, 3 ani și 6 luni cu executare! Perfect, să sărbătorim! Dar după ce ne revenim, să ne aducem aminte ce pedeapsă are, câtă pușcărie va face FIZIC (1 an). După un an, va ieși de la pușcărie mai bogat cu câteva milioane de euro decât fiecare dintre noi, ăștia care ”sărbătorim” azi. Să stăm liniștiți, l-au închis pe Dragnea, nu au închis hoția! România rămâne la fel, cu Dragnea sau fără. Hoția încă e afară, în fiecare dintre noi!”, este mesajul apărut pe contul lui Cheloo.

Citeste si: Cheloo, mesaj genial: ”Mulțumim pentru timpul acordat și paharele puse la bătaie!”

Citeste si: Ombladon de la Paraziții nu e deloc atât de misogin cum vrea să pară! Rapperul e sprijin de nădejde în casă pentru iubita lui | VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Cheloo, despre Delia:,,Ma-ta nu stie ca esti c**va”

Textul a avut peste 2.200 distribuiri, 7.000 like-uri și 250 comentarii, devenind viral în scurt timp. Nu este însă foarte clar dacă liderul trupei Paraziții este autorul real al mesajului. Acesta a apărut pe un cont neoficial al cântărețului, realizat de un fan. Cheloo este cunoscut ca un tip care are foarte rar opinii postate pe contul oficial de Facebook, majoritatea postărilor având exclusiv legătură cu activitatea artistică.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate