Mesaj devastator al lui George Burcea la adresa polițiștilor din cazul Caracal: ”Mizeriilor care sunteți, dacă era fetița unui polițist..”

Tată a două fete, actorul George Burcea a luat atitudine și a scris un mesaj devastator la adresa autorităților care au gafat incredibil în cazul criminalului din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Tată a două fete, actorul George Burcea, partenerul cântăreței Andreea Bălan, a luat atitudine și a scris un mesaj devastator la adresa autorităților care au gafat incredibil în cazul criminalului din Caracal, după ce Alexandra Măceșanu a fost omorâtă, deși a sunat de 5 ori la 112 de pe telefonul ucigașului Gheroghe Dincă. 

Citeste si: Șocant! Criminalul din Caracal este audiat pentru o a treia crimă! Telefonul Alexandrei Goghez, dispărută în 2015, ar fi fost găsit în ”Casa Groazei”

Citeste si: Sora lui Gheorghe Dincă, ipoteză incredibilă: "Nu el este criminalul, ascunde pe cineva!"

”Las asta aici in cazul in care doriti sa va retrageti injuraturile, mizeriilor care sunteti... ( STS, politie, procuror, sefi, sefuti si tot clanul de incompetenti care sunt platiti de NOI sa ne APERE fundul. Daca era fetita unui politist, intrati la ora 3 sau asteptati ora 6 (ca in cazul de fata), sa intrati in “legalitate” ? Sa vi se intoarca inzecit!”, a notat actorul George Burcea, care a postat și un mesaj mai vechi al lui, de la începutul lunii iunie, adresat polițiștilor. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate