Mesaj emotionant al mamei lui Gigi Becali! S-a rugat la "Fecioara Maria" ca fiul ei sa fie eliberat! "Nu mai merg la presedinte, ma rog la Dumnezeu!"

Mama lui Gigi Becali a fost prezenta in aceasta dimineata la slujba tinuta la biserica din Pipera, lacas de cult ridicat chiar din banii fiului ei.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereMai mult, biserica poarta hramul Adormirii Maicii Domnului, adica exact sarbatoarea pe care lumea crestina o sarbatoreste astazi. Imediat dupa ce a iesit de la slujba, Alexandrina Becali s-a trezit in fata ei cu echipele de filmare. "Se mira o lume intreaga de ce nu ii dau drumul. Asteapta si el sa fie eliberat, nu mai spune nimic. Ma rog zi si noapte, de multe ori pe zi, si nu doar pentru el ma rog. Ma rog pentru toata lumea, sa fie pace intre oameni, ca asa ne vrea Dumnezeu. El mi-a zis, mama, stai linistita, ca nu o sa mai fac inchisoare multa. Ce sa zica si el, ma incurajeaza. Este un om puternic, cu credinta in Dumnezeu. Daca n-ai credinta nu esti puternic", a spus Alexandrina Becali, potrivit Romania TV.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate