Mesaj emotionant al Mihaelei Borcea: "Iti multumesc, Doamne"

Mihaela Borcea a scris un mesaj extrem de emotionant pe pagina sa de Facebook.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descriereFiul sau cel mare a implinit 16 ani, iar ei nu ii vine sa creada cat de repede a trecut timpul.

Fosta doamna Borcea a tinut sa ii multumeasca lui Dumnezeu pentru cei trei copii ai sai, kalooga_36441" lumina ochilor", dupa cum i-a numit chiar ea.

"Ieri a fost una din cele mai importante zile din viaţa mea şi una din multe altele care vor mai urma. A fost ziua băiatului meu cel mare, Patrick, care a împlinit frumoasa vârstă de 16 ani. Mă uit în urmă cu nostalgie şi parcă nu-mi vine a crede, că acest băiat căruia ieri i-am stat alături cu mândrie, un bărbat în transformare, în urmă cu câţiva ani era doar un bebeluş plin de viaţă, care întotdeauna când se trezea se trezea râzând. Îţi mulţumesc Doamne că mi-ai dat un copil frumos, deştept şi sănătos! Îţi mulţumesc pentru cei trei copii cu care am trăit şi voi trăi alături de fiecare clipe unice. Cele trei briliante, Copiii mei, lumina ochilor mei şi a sufletului meu. La mulţi ani fericiţi şi binecuvântaţi, Patrick. Îţi doresc să ai parte numai de lucruri bune şi de oameni deosebiţi care te vor ajuta să iţi alegi calea în viaţa ta", a scris Mihaela Borcea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate