Mesaj emoționant al soției lui Adrian Daminescu la aniversarea Angelei Similea: ”Unică, sensibilă, atât de puternică!”

Celebra Angela Similea a împlinit ieri 74 de ani, prilej pentru toată lumea artistică autohtonă să-i ureze toate cele bune.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Celebra Angela Similea a împlinit ieri 74 de ani, prilej pentru toată lumea artistică autohtonă să-i ureze toate cele bune. Un mesaj emoționant trimis marii artiste a venit din partea Danielei, soția solistului Adrian Daminescu. 

Citeste si: La 70 de ani, Corina Chiriac a pus punct carierei: ”Mulțumesc tuturor membrilor echipei și colegilor de breaslă!”

Citeste si: Angela Similea a oprit un recital al Corinei Chiriac pentru că se grăbea să ajungă acasă: „Nu mai e timp, Corina!”

”Când DUMNEZEU te-a trimis pe pământ, ti-a pus în trăistuță tot ce a găsit mai bun și mai gingaș. Apoi a rugat BUNATATEA, DEMNITATEA, SENSIBILITATEA, SPERANTA și DREPTATEA sa te vegheze tot timpul.TU, ai sosit și de atunci îndeplinești pas cu pas, fara sa pui întrebări, tot ceea ce DIVINITATEA a lăsat in SEAMA TA. LA MULTI ANI, ANGELA NOASTRA UNICA, SENSIBILA, DAR ATAT DE PUTERNICA!!!”, a scris Daniela. 

fara descriere

Tot ieri - o zi mare în muzica ușoară românească - și-au serbat ziua de naștere Mirabela Dauer, care a împlinit 73 de ani, Margareta Pâslaru, aniversată pentru cei 77 de ani, dar și Daniel Iordăchioaie, care a bifat borna cu numărul 52. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate