Mesaj emoționant pentru Bogdan Stanoevici, actorul aflat în stare gravă în spital ”Te iubesc, tu știi deja asta”

Bogdan Stanoevici se află în stare gravă la spital, încă de la jumătatea lunii decembrie, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre


In articol:

 

Bogdan Stanoevici se află în continuare în spital, după ce, la jumătatea lui decembrie, a fost depistat cu noul coronavirus. Din păcate, actorul în vârstă de 62 de ani, a trebuit să fie intubat, iar apoi i-a fost indusă coma pentru că starea lui se agrava de la o

zi la alta. Nu doar coronavirusul a fost vinovat de starea gravă a lui Bogdan Stanoevici, acesta a luat din spital și o infecție nosocomială, care i-a complicat situația.

La finalul lunii decembrie, pentru că starea de sănătate a luiBogdan Stanoevici se înrăutățea, apropiații i-au chemat de urgență și fiul , care locuiește în Franța. A fost momentul în care toți, actori, prieteni, au început să se roage pentru sănătatea lui Bogdan Stanoevici.

Citeste si:Imagini terifiante! Actorul Bogdan Stanoevici se prăbuseste cu calul în arena Circului! Spectatorii au țipat îngroziți! Reporterii WOWbiz.ro sunt primii care au intrat în posesia imaginilor șocante cu fostul ministru

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Ce a păţit Dan Chișu la câteva ore după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19 - bzi.ro

 

Bogdan Stanoevici
Bogdan Stanoevici se afla la spital după ce a fost infectat cu noul coronavirus[Sursa foto: Facebook]

Bogdan Stanoevici, supus unei intervenții delicate care să-i ajute plămânii

Pentru a-i slava viața, se pare, că medicii l-au supus pe Bogdan Stanoevici și unei intervenții delicate, care i-ar fi ajutat plămânii să se vindece. Este vorba despre o intervenție de oxigenare extracorporală, prin procedura ECMO,  în care plămânii actorului au fost puși în repaos total. Medicii speră ca în acest fel, starea lui Stanoevici să se îmbunătățească cât mai curând.

Este vorba despre o procedură nouă, care a fost avizată abia în 2019 de Ministerul Sănătății și care este practicată în doar câteva spitale din țară. 

Citeste si:Informații de ultimă oră despre starea actorului Bogdan Stanoevici: Copilul lui a fost chemat de urgență din străinătate!

Pe de altă parte, în așteptarea unor vești bune de la spital, apropiații și fanii actorului se roagă pentru sănătatea acestuia.

Pe paginile se socializare ale lui Bogdan Stanoevici sunt numeroase mesaje de încurajare, rugăciuni și declarații de dragoste. ”Să te faci bine, Bogdan ! Te rog, te iubesc tu stii deja asta, prietene”, este doar unul dintre mesajele emoționante transmise lui Bogdan Stanoevici în ultimele zile. (VEZI si Bogdan Stanoevici, concediat de la Circul Metropolitan, se judecă cu Primăria )

Bogdan Stanoevici a fost căsătorit cu o franțuzoaică cu care are un copil

Bogdan Stanoevici a revenit în atenția publicului de la noi din țară ]n ultimii ani, după ce a revenit din Franța, acolo unde emigrase după Revoluție. Acolo, Bogdan Stanoevici a făcut tot actorie, dar și-a întemeiat și o familie. Actorul a fost căsătorit cu o franțuzoaică, cu care are și un copil mare. Atunci când Stanoevici s-a decis să revină în România, copilul a rămas în Franța. Despre băiatul său, Bogdan Stanoevici nu a vrut să vorbească prea mult niciodată. La un moment dat, a spus însă mândru că deși este francez, mama lui, franțuzoaica este catolică, băiatul a fost botezat ortodox, pentru că actorul a vrut să aibă aceeași religie cu el.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Primul român infectat cu COVID-19 s-a infectat din nou: ”Am reușit performanța sa fiu infectat și a doua oară ”

Cat castiga de fapt Sanda Ladosi de la Circ? Salariul cantaretei a fost un secret pana acum! Ce venituri au ceilalti angajati? | EXCLUSIV

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Joi 28 Ianuarie 2021: Capricornii și Leii vor fi loviți de noroc

Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți iobagi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies