Mesaj emoționant pentru Liviu Dragnea de ziua lui de naștere! Ce declarație i-a făcut Irina Tănase, logodnica fostului lider PSD

Liviu Dragnea, condamnat la ani grei de pușcărie după ce a fost găsit vinovat în mai multe cazuri de corupție, își petrece, pentru prima oară în viața lui, ziua de naștere la pușcărie, în ciuda faptului că a depus o cerere pentru o zi de permisie, cerere care inițial a fost acceptată, iar apoi revocată.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Cum fostul lider politic al social-democraților este închis, logodnica lui, frumoasa Irina nu l-a putut vizita și felici în perosană, dar, în schimb, pe contul ei de socializare i-a postat o dedicație cât se poate de frumoasă.

Citeste si: Liviu Dragnea îi trimite flori din închisoare Irinei Tănase! Vezi cum arată ultimul aranjament floral primit de logodnica lui Dragnea!

Citeste si: Fiul lui Dragnea, pus la zid! Lovitura primită chiar în urmă cu câteva zile de angajatul său favorit!

Citeste si: Nora lui Liviu Dragnea loveşte cu pumnul ca boxerii! Veti cum s-a dezlănţuit Gina în parcul de distracţii!

Romantică până în măduva oaselor, Irina, logodnica lui Liviu Dragnea, i-a dedicat iubitului ei, condamnat pentru corpupție, o poezie care îl îmbărbătează pe bărbatul închis și prin care îi transmite că i-a rămas, încă, în inimă și că îl iubește și acum.

”Cum te iubesc? Să încerc o-nșiruire.

Adânc, și larg, și-nalt, atât cât poate

Atinge al meu suflet când străbate

Citeste si: Ce simptome au pacienţii infectaţi cu varianta Omicron. Medic: „Cei mai mulţi pacienţi se plâng de...- bzi.ro

Spre grație, spre tot, spre nesfârșire.

Și te iubesc cu zilnica iubire,

În pașnic fel, în zori, pe scăpătate-

Și slobod, cum te lupți pentru dreptate,

Curat, așa cum fugi de lingușire.

Și te iubesc cu patimă avută

În vechi dureri și cu credința care

Părea, cu sfinți copilărești, pierdută.

Și te iubesc cu zâmbet, plâns, suflare.

Cu viața mea! și Domnhul de-mi ajută,

Te voi iubi în moarte și mai tare”, este sonetul scris de  Elizabeth Barrett Browning și pe care Irina Tănase l-a dedicat lui Liviu Dragnea,

de ziua de naștere a acestuia, explicându-i totodată că sentimentele ei pentru mai vârstnicul bărbat sunt, încă, nealterate.

 

 

Liviu Dragnea îi trimite flori din închisoare Irinei Tănase. Irina îl vizitează des la penitenciar

 

De-a lungul timpului, chiar dacă este închis, Liviu Dragnea a avut grijă să își răsfețe iubita. De altfel, Irina le arată prietenilor buchetele de flori pe care le primeşte de la Dragnea, aceştia admirând trandafirii şi lalele cu care Irina a fost răsfăţată. Liviu Dragnea, partenerul de viaţă al Irinei, a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. El este vizitat frecvent de Irina la Penitenciarul Rahova.

WOWbiz.ro a dezvăluit în exclusivitate că Irina Tănase a absolvit în 2019 un curs de mediator. Ea făcut practică la o firmă specializată, a dat şi un examen, iar pe 29 iulie 2019 a primit autorizaţie să exercite această meserie. De curând, Irina şi-a deschis şi un birou de mediator. Irina Tănase a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice şi s-a făcut remarcată după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. La câteva luni după acest eveniment, Irina Tănase a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării, condus la acea vreme de Liviu Dragnea. Ulterior, Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au implicat într-o relaţie sentimentală, iar frumoasa tânără a fost din nou remarcată la Congresul PSD din martie 2018, desfășurat la București, atunci când a avut loc în față, alături de femeile importante din PSD.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Care sunt simptomele infecției cu Omicron! Cum se diferențiază de variantele precedente ale coronavirusului

Octavian Jurma vine cu scenarii sumbre pentru sărbătorile de iarnă: „Probabilitatea ca Omicron sa ajungă in România este de 100%”

Radio Impuls petrece românește de 1 Decembrie! Concursul „Unim România!” le aduce ascultătorilor premii importante în zi de sărbătoare!

Gina Pistol, despre perioada în care a pozat în „Playboy”: „Făceau glume misogine”

BOMBA ANULUI de la PFIZER! Decizia luată chiar acum de companie

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Oțetul de mere deține marele secret. Luaţi-vă adio de la dietele chinuitoare. De Crăciun şi Anul Nou veţi străluci

EXCLUSIV | Kamara rupe tăcerea după apariția imaginilor cu amanta lui Reghecampf: ”Am avut noroc cu ea. A făcut să vorbească țara de noi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies