Mesaj împotriva președintelui României, la parada de 1 Decembrie: „Iliescu a chemat minerii, Iohannis a chemat PSD-ul”

Mai mult cetățeni au adus un banner cu mesaj împotriva președintelui Klaus Iohannis, la parada de Ziua Națională.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Parada impresionantă de Ziua Națională a României a avut loc în Piața Arcului de Triumf din București, acolo unde românii au venit în număr mare. Ceremonia a încpeut odată cu venirea prețedintelui Klaus Iohannis, a depus o coroană de flori în memoria soldaților căzuți în cele două războaie mondiale, dar și celor căzuți în teatrele de operații din Afganistan și Irak.

În rândul persoanelor venite la paradă s-au aflat și români nemulțumiți de deciziile luate de președintele Klaus Iohannis, cât și de actualul guvern din România. Mai multe persoane au afișat un banner pe care scria „Iliescu a chemat minerii, Iohannis a chemat PSD-ul”, mesajul făcând referire și la Guvernul Ciucă. Jandarmii au intervenit și au cerut îndepărtarea bannerului, care se afla pe gardurile metalize care limitează accesul publicului către bulevardul pe care se defăşoară parada, însă ei s-au lovit de un refuz.

parada

Momentul în care jandarmii rugau să fie dat jos bannerul 

[Sursa foto: Captura Video]

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Națională a României

Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Națioanel a României. El a susținut un discurs la Palatul Cotroceni, unde a avut loc ceremonia de decorare a unor cadre medicale, membri ai corpului didactic şi reprezentanţi ai societăţii civile.

Citeste si: Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a compozitorului- bzi.ro

Citeste si: Statele Unite ale Americii, mesaj emoționant de Ziua Națională: ”Ne mândrim să fim alături de România”

„Îmi face o deosebită plăcere să putem găzdui la Palatul Cotroceni această ceremonie încărcată de o semnificaţie deosebită pentru noi toţi. Ziua de 1 Decembrie este acel moment din an când ne luăm răgazul de a ne gândi mai mult la importanţa identităţii noastre naţionale, la valorile şi aspiraţiile pe care le împărtăşim.

1 Decembrie este însă şi prilejul de a mulţumi unor personalităţi remarcabile, care, prin activitatea lor de zi cu zi, fac România mai bună. Astăzi, îmi revine bucuria de a le onora eforturile depuse şi de a le transmite gratitudinea întregii societăţi.
Ziua Naţională a României marchează respectul pe care îl vom purta mereu unei generaţii care s-a dedicat trup şi suflet împlinirii unui ideal măreţ şi reprezintă simbolul unităţii, al sacrificiului şi al speranţei poporului român.

Aceste valori sunt mai actuale ca niciodată şi se cuvine ca acum să arătăm recunoştinţa noastră celor care, prin sacrificiul lor, au grijă de sănătatea şi de viaţa noastră”, a declarat Klaus Iohannis.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies