Mesaj îngrijorător al rockerului Petre Magdin, despre soția lui: ”De 3 luni nu am scos-o afară din curte, s-a îmbolnăvit Ana mea!”

Cunoscutul prezentator tv Petre Magdin (76 de ani) a postat un mesaj în care își exprima îngrijorarea cu privire la starea de sănătate a partenerei de viață.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Cunoscutul prezentator tv Petre Magdin (76 de ani) a postat un mesaj în care își exprima îngrijorarea cu privire la starea de sănătate a partenerei de viață. Retras de ani buni la țară, într-o localitate din județul Vâlcea, Petre Magdin a publicat acum două seri câteva rânduri dedicate soției sale, Ana, care nu traversează cea mai fericită perioadă. 

Citeste si: Petre Magdin și soția, la un pas să ardă de vii în casă! "Un prelungitor luase foc" - Femeia a avut un vis care le-a salvat viața în ultimă clipă

Citeste si: Petre Magdin, distrus de durere ”S-au dus 3 prieteni, în doar 3 zile”

”Ana mea, brusc nu se simte bine, ce mă fac eu fără ea??? Muncește enorm, nu știu cum face atâtea într-o zi, și carte, și ziar, și treburile acasă, își face timp să dea mâncare păsărilor care stau cu ea între meri, în micile ei pauze, tot ce este în natură Ana mea iubește! De 3 luni nu am scos-o afară din curte, s-a îmbolnăvit Ana mea!”, a scris Magdin, devenit celebru după 1990 din postura de prezentator al emisiunii ”Întâlnirea de la miezul nopții”, difuzată pe TVR 1, în care rulau clipuri ale marilor trupe rock din lume. 

fara descriere

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate