Mesaj pentru Iohannis de la un cunoscut pastor timisorean: “Copiii familiei Bodnariu au fost privati de iubirea parintilor in noaptea de Craciun” Afla ce ii cere presedintelui pentru sotii din Norvegia carora le-au fost luati copiii

Un cunoscut pastor din Timisoara a facut apel la presedintele Iohannis pentru a interveni in cazul familiei careia i-au fost luati cei cinci copii in Norvegia.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Pastorulfara descriereSotii Bodnariu, alaturi de patru dintre copii, al cincilea era atunci in burtica mamei Samy Tutac din Timisoara s-a implicat in cazul familiei Bodnariu din Norvegia, care in urma cu mai bine de o luna in urma, si-a pierdut toti cei cinci copii. Acestia au fost luati de Protectia Copilului care a considerat ca micutii au parte de rele tratamente in familie si ca sunt indoctrinati religios. Asta dupa ce fetele cele mai mari ale familiei au spus la scoala ca parintii le mai trag de urechi sau le dau cate o palma daca nu sunt cuminti. Familia Bodnariu este una mixta: sotul este roman, iar sotia - norvegiana.

Acesta este motivul pentru care cei cinci copii, desi nascuti in Norvegia, au si cetatenie romana, iar autoritatile de la noi pot interveni.

Dupa ce in zilele dinaintea Craciunului, mai multi romani din diverse tari au protestat in fata ambasadelor cerand rezolvarea cazului Bodnariu, un pastor din Timisoara i-a trimis presedintelui Iohannis o petitie.fara descriere

“Domnule presedinte Iohannis nu-mi permit sa va somez…Dar imi permit sa vă cer ceva….Niciodata nu v-am cerut nimic pana acum. Si nici nu intentionez sa cer pentru mine sau familia mea. Am cerut in schimb altora sa va sustina in rugaciune, sa va voteze si sa aiba incredere in dumneavoastra. Si o voi face in continuare, deoarece am convingerea ca Dumnezeu, in providenta Lui, a hotarat sa fiti Presedintele Romsniei, intr-o perioada dificila pentru natiunea noastra. Domnule Presedinte, anul acesta ne-am apropiat cu inimile indurerate de Sarbatoarea Nasterii lui Cristos. Drama familiei Marius si Ruth Bodnariu, despre care ati fost informat, este drama natiunii noastre. V-am ascultat mesajul de Craciun de cateva ori si pot spune ca accentul pe familie m-a impresionat profund. Dar, Domnule Presedinte, avem nevoie de „un pas mai departe.” Cei cinci copii frumosi ai familiei Bodnariu, cetateni ai Romaniei, rapiti de o organizatie cu ideologie nazista, numita Barnevernet, au fost privati de iubirea parintilor lor in noaptea de Craciun. Domnule Presedinte, nu-mi permit sa va somez, dar va cer insistent, chemati-o pe doamna ambasador a Regatului Norvegiei si transmitet-i ca asteptam fapte concrete, nu explicatii in spiritul corectitudinii politice. Trimiteti-l pe domnul ministru de externe la Oslo, sa transmita direct guvernului norvegian ca ne vrem inapoi copiii tinuti departe de parintii lor. Sta in puterea lor sa faca acest lucru. Ei au creat Barnevernetul, nu Barnevernetul a creat statul norvegian. Domnule Presedinte, ati vorbit in campanie despre recapatarea demnitatii si despre recapatarea respectului ca si natiune. Domnule Presedinte, o tara care isi abandoneaza copiii nu va fi niciodata o tara respectata. Aducerea inapoi acasa, a copiilor Bodnariu, nu este doar obiectivul unei familii, este obiectivul unei natiuni care merita respect si care isi dovedeste demnitatea. Domnule Presedinte, Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va dea curajul necesar sa faceti din Romania o tara respectata”, scrie pastorul Samy Tutac.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate