MESAJ RUNE pe ZODII saptamana 7-13 IANUARIE 2019. Etalarea RUNELOR si un mesaj important la orizont!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie etalate pentru saptamana 7-13 ianuarie 2019. Runele descifreaza taine universale cu mesaje profunde, intelepte si ofera previziuni de mare folos.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa germanica etalata : FEHU (cu fata in jos)

Mesajul runei din aceasta saptamana este despre finantele tale. Poti intampina frustrari in acest moment pe aceasta tema pentru ca simti ca nu ai controlul dorit de tine. Acum insa e momentul sa faci doi pasi in spate de la orice eveniment si sa privesti totul de la distanta, ca sa identifici ce trebuie facut. Invata din acest proces in care te afli. Observa ce se intampla si noteaza cum ai putea schimba lucrurile daca s-ar da timpul inapoi. Poate este timpul sa cauti sfaturi de la altii. Nu te stresa despre ce a trecut, nu poate fi schimbat. In schimb, focuseaza-te pe viitor si pe scopurile urmatoare. Daca inveti din situatiile curente, atunci este o oportunitate pentru multa cunoastere ce iti va asigura un viitor de succes.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa germanica etalata : ISA (cu fata in sus)

Runa Isa sugereaza ca ar fi bine sa faci o pauza si sa gandesti in loc sa te duci buluc inainte spre orice aranjamente financiare. Trebuie sa cauti claritate pe orice nu esti sigur. Poate este momentul sa fii rabdator si sa mai astepti, decat daca nu e absolut necesar sa faci lucruri acum. Rabdarea este ceruta si necesara. Este un timp in care sa vezi si alte oportunitati care pot fi mai profitabile. Ia-ti timp si cauta drumul bun. Ai incredere in ce simti si vezi semnele ca timpul este potrivit sa treci la actiune. O lipsa de finante poate fi preocuparea de la acest moment. Daca e asa, rezista pentru ca o schimbare va veni cu siguranta atunci cand iarna se transforma in primavara. Doar ai rabdare.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa germanica etalata : SOWULO (cu fata in sus)

Sowulo este o runa pozitiva. Ea indica faptul ca poti fi o persoana careia ii place sa detina controlul. Acum poate fi momentul sa dai drumul la o parte din acest control si sa ai timp pentru tine insuti, in loc sa te tot ingrijorezi pentru toate lucrurile pentru care nu ai deloc control. Ai nevoie sa ii lasi pe altii sa isi gaseasca propria lor cale, sa faca propriile lor greseli si sa invete din ele. Nu poti fi adapost pentru ei pentru totdeauna. Cand gasesti timp pentru tine, foloseste-l intelept si fa lucrurile ce ti-au placut mereu sa le faci. Un nou hobby, sport sau alta activitate va aduce beneficiu pentru tine si pentru cei din jur. Aceasta runa pozitiva promoveaza o mai mare credinta in tine insuti si in viata, ca lucrurile ies exact asa cum trebuie sa iasa pentru toti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate