Mesaj sfâșietor, după moartea Ralucăi, tânăra de 19 ani din Militari care a fost ucisă cu bestialitate

Raluca Dragomir a fost omorâtă în urmă cu două săptămâni în locuința sa de un tânăr de 26 de ani.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Unul dintre prietenii apropiați ai Ralucăi Dragomir, tânăra de 19 ani ucisă cu bestialitate de un bărbat de 26 de ani în locuința sa, a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

„Relu. Ne lipsești tuturor. Toți te-am iubit în modul nostru, fiecare în stilul lui. Nu știu cum se simte în altă parte, dar aici totul ești gri de câteva zile. Îmi pare rău că nu am avut grijă de tine așa cum ar fi trebuit. Mai ții minte că peste tot unde mergeam ne făceam plăcuti și toți ne spuneam mai în glumă mai în serios că putem să ne luăm? Acum am rămas singur. M-a lăsat singur idiotul ăla. Ți-am spus în glumă când erai cu el la restaurant că nu e bine să ai încredere într-un Bogdan...și uite că am avut dreptate.

Citeste si: Ce reguli i-a impus Andreea Bălan soțului ei, după ce artista a născut pentru a doua oară!

Citeste si: Elena Udrea, audiată în secret! În curând va primi decizia definitivă

Citeste si: Povestea din spatele numelui fiului Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică Jr.! Motivul pentru care l-au numit Alexandru

Nu vreau să îmi imaginez cum aș fi reacționat să îmi văd fata cu care dormeam seară de seară, într-un coșciug și acoperită de pământ. Sper ca la final să ne revedem incă o data și ne simțim că înainte. Ai grijă de tine, de noi și nu ne chema prea devreme alături de tine. Noi ne vom gândi la tine mereu, iubire. Bobo, Vio și Teo. Ai mei te plâng din prima zi și mă sună seară de seară, gândindu-se că aș putea face vreo prostie din cauza celor întâmplate. Fii tu un exemplu pentru toți ceilalți, așa cum te-am invătat până acum” este mesajul sfâșietor transmis de unul dintre bunii prieteni ai Ralucăi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate