Mesaj sfasietor postat pe internet de catre iubitul fetei spulberate de un sofer beat noaptea trecuta! Tanara s-a stins in bratele prietenului ei

Noapte de coşmar pentru o familie din Constanţa. Andreea, fata lor de doar 19 ani a pierit spulberată de o maşină pe trecerea de pietoni. Frumoasa Andreea Roşu intrase în urmă cu o lună la Universitate. Acum este plânsă de toţi prietenii şi colegii.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAndreea avea numai 19 ani şi o viaţă frumoasă înainte. Ultimii doi ani i-a petrecut alături de Ionuţ, dar iubirea dintre cei doi nu a împiedicat-o să-şi vadă şi de şcoală. Andreea Roşu a terminat în vară cursurile Liceului de Electrotehnică şi Telecomunicaţii Constanţa şi în urmă cu o lună a început să meargă la Facultate. Ionuţ, prietenul ei a văzut cum se sfârşeşte pe asfalt, ucisă de un şofer inconştient care s-a urcat beat la volan. După ce totul s-a terminat, tânărul a postat o poză cu el şi cu Andreea pe Facebook şi un mesaj sfâşietor:

"Sunt ca şi tine, mort, pe dinăuntru. Când îl pierzi, atunci îţi dai seama cât de mult îl iubeşti. Dar tu? Tu cu ce ai greşit fata mea?!!?! Mai bine te ştiam fără ceva, dar în viaţă. Acum, cum te pot vizita la cimitir, Andreea? Cum? Ce am greşit, Doamne, încât să mi te ia. Te iubesc Andreea pentru toate câte ai făcut pentru mine, pentru noi. Te iubesc şi nu te voi uita o viaţă."


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate