Mesaj superb de la câştigătoarea EXATLON pentru cititorii WOWbiz.ro! Betty: ”Vă mulţumesc din suflet şi vă pup”

În zborul către România, Beatrice Olaru, marea câştigătoare a Exatlon sezonul 2, a transmis un mesaj către cititorii WOWbiz.ro.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Beatrice Olaru a plecat din Republica Dominicană cu marele premiu Exatlon iar în avion a transmis un mesaj pentru cititorii WOWbiz.ro.

”Le mulţumesc că au fost alături de noi, de toţi. Şi de Războinici şi de Faimoşi. Proiectul Exatlon este unul de care, cred eu, România are nevoie. Cred că atât cei mici cât şi cei mari au de învăţat ceva din ce se întâmplă în această emisiune.

Vreau să le mulţumesc că au fost alături de noi. Încă nu pot să-mi imaginez ce se întâmplă acasă pentru că am fost rupţi de ce se întâmplă acolo. Ştiu că sunt foarte mulţi oameni care s-au uitat la noi şi vreau să le mulţumesc din suflet şi abia aştept să mă conectez cu ei. Vă mulţumesc din suflet că ne-aţi urmărit şi vă pup”!

Reporter Metin Molagean

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prima declaraţie a lui Vladimir Drăghia, câştigătorul Exatlon, după ce l-a luat SMURD-ul! ”M-am gândit că dacă vedeţi că postez din ambulanţă...”

Vladimir Draghia, accident teribil la schi. L-a luat SMURD- ul. Cum se simte acum castigatorul Exatlon

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

Documentul care aruncă totul în aer. Cum s-a transmis COVID-19 la oameni? Descoperire șoc în cazul laboratorului secret din Wuhan

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Fabulosul palat al lui Putin. Navalnîi îi dă lovitura Țarului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies