Mesaje de 8 Martie! Cele mai frumoase urări, mesaje şi SMS-uri de Ziua Femeii

Mesaje de 8 Martie! Cele mai frumoase urări, mesaje şi SMS-uri de Ziua Femeii, 8 Martie 2021.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Mesaje de 8 Martie! Cele mai frumoase urări, mesaje şi SMS-uri de Ziua Femeii, 8 Martie 2021, pentru mama, bunica, mătuşa, iubita, soţia, colega sau prietena ta.

8 martie. Ziua internaţională a Femeii, celebrată la 8 martie în ţări din lumea întreagă, serbează curajul și puterea femeilor care au jucat un rol extraordinar în istoria ţărilor şi comunităţilor lor.

Mesaje de 8 Martie. Urări şi SMS-uri pentru Mama

Femeia, căreia umanitatea îi datorează continuitatea și perpetuarea vieții, a fost și va fi elogiată în cântece și opere artistice. De când e lumea, Femeia a ținut mereu aprins focul în cămin, a păstrat cu sfințenie datinile străbune, a sădit speranță și noblețe în inimile celor apropiați. La mulți ani, de Ziua Femeii!

Unei singure ființe din viață mea îi datorez tot ceea ce eu am și ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naștere, m-a crescut și m-a învățat să iubesc. Nu există cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulți ani!

Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani, iubita mea mamă, te iubesc!

Citeste si: Felicitări 8 Martie. Cele mai frumoase mesaje şi felicitări virtuale de Ziua Femeii

Mesaje de 8 Martie! Cele mai frumoase urări, mesaje şi SMS-uri de Ziua Femeii
Mesaje de 8 Martie! Cele mai frumoase urări, mesaje şi SMS-uri de Ziua Femeii[Sursa foto: PixaBay]

Îți sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiționat și că ai avut grija de mine toată viața, iți sunt recunoscătoare pentru că iți pasă de viața mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine

când lucrurile merg rău. Iți urez o zi plină de voie bună și sper că dragostea mea să iți umple viața la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea. La mulți ani, mamă!

Știu că nu ți-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Iți sunt recunoscătoare că exist. Ție iți datorez omul care sunt astăzi, datorită ție sunt un om mai bun.

Tu m-ai învățat să mă respect și să respect pe alții, tu ești cea care m-a învățat să fiu tolerantă, tu ești cea care m-a ascultat întotdeauna și care a fost alaturi de mine mereu. La mulți ani, mamă!

Citeste si: 8 martie 2021. Idei de cadouri de Ziua Femeii pentru mama, iubita, soţia sau colega ta

La mulți ani pentru o femeie de nota 10! Să nu te schimbi niciodată! La mulți ani!

Pentru o mamă super-eroină, La mulți ani de 8 Martie!

În aceasta zi specială, vreau să aduc primăvara în sufletul tău, împreună cu toată iubirea mea!

Citeste si: Imaginile momentului! Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina, surprinși în ipostaze tandre. Nu se mai ascund- bzi.ro

La mulți ani de 8 Martie, iubita mea mamă!

De 8 Martie iți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei. Te iubesc mama!

Te port oriunde în gândurile mele și te simt chiar daca ești departe de mine!

Poate că pentru lume tu ești numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu ești întreaga lume! La mulți ani!

Mesaje de 8 Martie! Cele mai frumoase urări, mesaje şi SMS-uri de Ziua Femeii
Mesaje de 8 Martie! Cele mai frumoase urări, mesaje şi SMS-uri de Ziua Femeii[Sursa foto: PixaBay]

Mesaje de 8 Martie. Urări şi SMS-uri pentru iubită sau soţie

Îți doresc ca aceste zile de primăvară și răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc! La mulți ani de 8 Martie!

Tu ești soarele și primăvara mea și toate florile pământului înfloresc astăzi doar pentru tine!

Iți urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeață și de dragostea mea necondiționată. La mulți ani, de Ziua Femei i!

De când mi-ai dăruit dragostea ta, în sufletul meu e doar primăvară!

Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune și rele, nu trebuie să-ți dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea știe că tu ești minunea vieții mele. La mulți ani, scumpa mea soție!

Ești singura persoană care mă face să am încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă vă iubi întotdeauna. Te iubesc, draga mea! La mulți ani!

Pentru că sunteți cele care înseninează zilele bărbaților, deși ei se plâng dar numai pentru că așa s-au obișnuit, pentru că sunteți cele care suflați dragoste peste orice faceți voi și familia voastră, pentru că sunteți cele care numai când priviți către copiii voștri, dați lumii mai multă frumusețe, pentru că sunteți cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă și orice nevoie a celor dragi, pentru că, deși vă mai plângeți câteodată, o luați de la capăt în fiecare zi, mai puternice și mai hotărâte, pentru că sufletul vostru știe ce e iubirea, cum se dăruiește și cum se primește ea și pentru tot ceea ce reprezentați, pentru voi timpul se oprește puțin în loc la fiecare început de Primăvară, să vă aducă un omagiu! La mulți ani!

Iți urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeață și de dragostea mea necondiționată. La mulți ani, de Ziua Femeii!

Când mă uit afară, văd doar vânt și ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat și cenușiu. Dar când mă uit la tine știu că vă veni timp frumos, pentru că tu ești soarele și primăvara mea. La mulți ani de 8 Martie!

Iți mulțumesc că m-ai iubit și m-ai învățat să iubesc și pe ceilalți, dar mai ales pe tine. La mulți ani!

Mesaje de 8 Martie! Cele mai frumoase urări, mesaje şi SMS-uri de Ziua Femeii
Mesaje de 8 Martie! Cele mai frumoase urări, mesaje şi SMS-uri de Ziua Femeii[Sursa foto: PixaBay]

Mesaje de 8 Martie. Urări şi SMS-uri pentru colege şi alte femei din viaţa ta

Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!

Ziua asta să fie un prilej de bucurie pentru noi toate, să simțim mai puțin apăsarea grijilor și să ne umplem gândurile și sufletul de căldură primăverii. La mulți ani, tuturor femeilor!

De ziua ta ce aș putea să-ți doresc mai mult decât să ai în suflet veșnic primăvară? La mulți ani de Ziua Femeii!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Iți doresc un 8 Martie special!

1000 de flori și tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră. La mulți ani!

Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere și frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteți atât de drag pentru fiecare dintre noi. La mulți ani, de Ziua Femeii!

Iți doresc ca răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!

Vă doresc, doamnelor și domnișoarelor, să aveți parte de o primăvară plină de iubire și armonie, aducandu-vă în dar un firav mărțișor, simbol al dragostei, care, prin spritul sau de primăvară, să zăbovească cât mai mult în sufletul Dumneavoastră! La mulți ani de 8 Martie!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Felicitări 8 Martie. Cele mai frumoase mesaje şi felicitări virtuale de Ziua Femeii

8 martie 2021. Idei de cadouri de Ziua Femeii pentru mama, iubita, soţia sau colega ta

8 Martie 2021. Ce se sărbătoreşte, de fapt, pe 8 Martie: Ziua Mamei sau Ziua Femeii?

Zi perfectă pentru 6 zodii! Zodiile care azi dau LOVITURA!

Horoscop de weekend 16 octombrie. O zodie pierde tot sâmbătă: Te bântuie nişte fantome de demult

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

VIDEO zdrobitor! Dacian Cioloș, făcut de râs la Digi 24

Ana Muntean, „amanta lui Ciprian Marica”, dezvăluiri inedite despre relația cu fostul fotbalist: „Nu am niciun fel de regret”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies