MESAJE DE PAȘTE FERICIT 2021. Cele mai frumoase felicitări, sms-uri și urări de Învierea Domnului

Transmite un mesaj special celor dragi cu ocazia Învierii Domnului!

Autor: Loredana Dobre

In articol:

Sărbătorile Pascale ocupă un loc special în inima credincioșilor. Paștele reprezintă miracolul Învierii Domnului, al unui nou început. Sărbătoarea reprezintă totodată triumful ciclic al vieții asupra morții.

Cele mai frumoase mesaje de Paște fericit

Paștele este sărbatoarea cu cea mai mare încărcare spirituală peste tot în lume. Aduce cu sine speranță, iubire, iertare și liniște sufletească în inimile credincioșilor. În zilele de Paște, românii îmbrățișează sincer ce au mai bun și pur în viață. De aceea e important, cu prilejul Învierii Domnului, să trimită un gând bun celor dragi care nu pot fi fizic lângă ei.

Citeste si: Rețetă de pască fără aluat cu brânză și stafide, desertul tradițional de Paște

În anul 2021, Paștele catolic este sărbătorit în data de 4 aprilie, iar cel ortodox în data de 2 mai. În cele ce urmează, îți propunem câteva dintre cele mai frumoase mesaje de Paște, care îi va bucura pe cei care le primesc.

Cele mai frumoase mesaje de Paște fericit
Cozonac și ouă de Paște[Sursa foto: shutterstock ]

„Paştele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoişte în fiecare primăvăra. Fie ca promisiunea de Paşte sa îţi umple inima de pace şi bucurie! Paşte fericit!”

„Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!”

„În noaptea Învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet „Hristos a înviat!”

Citeste si: Rețetă drob de miel. Care sunt secretele celui mai gustos drob de miel

„Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!”

Citeste si: Imaginile momentului! Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina, surprinși în ipostaze tandre. Nu se mai ascund- bzi.ro

„Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

„Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi.

Hristos a înviat!

„Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

„Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!”

„E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.”

Citeste si: Cozonac tradiţional, reţetă Gina Bradea. Ideal pentru masa de Paşte 2021

„Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit !”

Mesaje de Paște pentru cei dragi

„Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!”

„Paște mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit. Iubitul iepuroi să-ţi aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate!”

„Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criză în buget. Aşa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! PAȘTE FERICIT!”

Cele mai frumoase mesaje de Paște fericit
Ouă vopsite de Paște[Sursa foto: shutterstock ]

„E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume nouă, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de HRISTOS A ÎNVIAT !”

„Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! HRISTOS A ÎNVIAT!”

„Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţă şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldura în suflete! Hristos a Înviat!”

Citeste si: Postul Paştelui 2021. Cele mai bune reţete pentru Postul Mare al Sfintelor Paşti

„Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paște fericit, alături de cei dragi!

„Fie că Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!”

„Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paște Fericit alături de cei dragi!”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

A fost promulgată legea care prevede posibilitatea reducerii timpului de lucru pe durata pandemiei de COVID-19 cu până la 80%

Paște ortodox 2021. Rețetă de pască fără aluat cu brânză și stafide, desertul tradițional de Paște

EXCLUSIV! Când va fi eliberat Cristian Cioacă, de fapt! Iată ce spune avocata Elodiei, dar și declarațiile neașteptate ale avocatei fostului polițist: "E o certitudine ce...

Horoscop 16 Octombrie 2021: Gemenii vor depăși situațiile de criză, deoarece au încredere în forțele proprii

ȘOCUL ANULUI despre Pfizer! Decizie radicală. Ce se va întâmpla în curând

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

EXCLUSIV Primele poze cu Reghecampf și noua iubită. Cum arată viitoarea mamă a copilului antrenorului

Ana Muntean, „amanta lui Ciprian Marica”, dezvăluiri inedite despre relația cu fostul fotbalist: „Nu am niciun fel de regret”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies