Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. URĂRI și FELICITĂRI pentru cei care își sărbătoresc onomastica pe 6 decembrie

Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Iată cele mai frumoase urări și felicitări pentru cei care își serbează onomastica de Sfântul Nicolae 2022!

Autor: Georgiana Anton

In articol:

Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Pe 6 decembrie, de Sfântul Nicolae 2022, sute de mii de români își serbează onomastica.

Iată cele mai frumoase urări și felicitări de Sfântul Nicolae 2022 pentru sărbătoriți! Vezi cum să le urezi celor dragi „La Mulți Ani!” de Sf. Nicolae!

Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Nicolae 2022

În ziua de Sfântul Nicolae 2022, peste 800.000 de români își sărbătoresc onomastica. Dintre sărbătoriții de pe 6 decembrie, aproape 538.500 sunt bărbați (Nicolae, Niculai, Nicusor, Niculae, Nicu, Nicula, Nicoara), iar aproximativ 280.000 sunt femei (Nicoleta, Niculina, Neculita, Nicolina, Nicola).

Citește și: Legenda lui Moș Nicolae. De ce se pun cadourile în ghete

Printre cele mai răspândite nume sărbătorite de Sfântul Nicolae 2022 se numără Nicolae/Nicolaie, cu un total de 353.415 bărbați, urmat de Nicoleta, prenumele a 191.030 de femei.

De origine greceasca (Nikolaos), numele este format din doua cuvinte: nike, „victorie“ (de la nikao, „a invinge“), si laos, „popor“, care înseamnă „obștească biruință“.

Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. URĂRI și FELICITĂRI pentru cei care își sărbătoresc onomastica pe 6 decembrie

Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. URĂRI și FELICITĂRI pentru cei care își sărbătoresc onomastica pe 6 decembrie

[Sursa foto: Shutterstock]

Mesaje de „La Mulți Ani!” de Sfântul Nicolae 2022

,,De Sfântul Nicolae vă doresc să aveți parte de cizmulițe pline de cadouri și cu lipici la fericire.”

,,În această sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sfântul Nicolae să te călăuzească mereu în viață. LA MULȚI ANI!”

,,Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros LA MULȚI ANI, multă sănătate multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.”

,,Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulți ani, de Sf. Nicolae!”

Citește și: Când vine Moș Nicolae în 2022? Simpaticul bătrânel este așteptat la începutul lunii decembrie

,,Îți urez La mulți ani și fie ca Sfântul Nicolae să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.”

,,Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!

,,Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul unei privighetori și la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori. La Mulți Ani!”

,,De ziua numelui tău, iți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșească și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La Mulți Ani!”

,,Îți urez La Mulți Ani, pentru că porți acest nume. Fie ca Sfântul Nicolae pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniște interioară.”

,,În această sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sf. Nicolae să te călăuzească mereu în viață.”

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

„La Mulți Ani cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani, Nicoleta!”

„O zi specială pentru un coleg deosebit. La mulţi ani de ziua numelui tău!”

„Sper ca Moș Nicolae să-ți umple ghetuțele cu tot ceea ce ți-ai dorit”!

Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. URĂRI și FELICITĂRI pentru cei care își sărbătoresc onomastica pe 6 decembrie

Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. URĂRI și FELICITĂRI pentru cei care își sărbătoresc onomastica pe 6 decembrie

[Sursa foto: Shutterstock]

Urări de Sfântul Nicolae 2022

„Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tauîncă de la primul Moș Nicolae. Gândește-te că este același care are grija să vină la tine de fiecare dată. La mulți ani!”

„Ziua de 6 Decembrie să aducă tuturor românilor multă sănătate și fericire și ca spiritul acestei zile sfinte să nu fie uitat.”

„Un trandafir, o floare și-o rază de soare să-ți lumineze inima în această zi deosebită. LA MULȚI ANI!”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros LA MULȚI ANI, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.”

„Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulți ani, de Sf. Nicolae!”

„Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer La Mulți Ani!”

„Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani!”

„În această sfântă zi, îti doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sf. Nicolae să te călauzească mereu în viață. LA MULȚI ANI!”

Sfântul Nicolae 2022. Felicitări și SMS-uri

„Îți doresc ca de Sfântul Nicolae să ți se împlinească o parte din vise, celelalte să ți le împlinească Moș Crăciun!”

„Cu ocazia Sfântului Nicolae îți doresc multă sănătate, fericire și nu în ultimul rând multă bucurie în viață! Să fii iubit și să ai parte numai de lucruri frumoase!”

„Apropiidu-se o mare zi de sărbătoare, Sf. Nicolae și ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULȚI ANI!”

„Azi fiind o mare sărbătoare, primește din partea mea multe urări de bine, fericire, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor!”

„Sfântul pe care părinţii ţi l-au dăruit ca protector, când ţi-au ales numele, să-ţi călăuzească paşii pe calea speranţei, bucuriei şi sănătăţii!”

„Fiecare pas pe care-l faci în viaţa ta, să-ţi fie călăuzit de Sf. Nicolae. La multi ani binecuvântaţi!”

„Fie ca din aceasăa zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!”

„La mulţi ani cu veselie/ Sănătate pe vecie/ Casa plină de bucate/ Dragoste pe săturate/ Bani la greu/ Noroc cu carul/ La mulţi ani şi sus paharul!”

„Fie ca această zi să-şi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări. Sfântul Nicolae al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească mereu. La Mulţi Ani!”

„Mă bucur că exişti în viaţa mea şi mă bucur că Sf Nicolae, al cărui nume îl porţi, mi te-a dăruit!”

„Crin înflorit îţi doresc, să fii cât mai iubit şi să ai cea mai minunată zi de onomastică. La mulţi ani Nika!”

„Dragă Nicușor, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Multi Ani, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie buna. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!”

„De Sf. Nicolae sa ne amintim sa fim mai buni si mai darnici! La multi ani!”

„De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani!”

„Cu ocazia zilei tale onomastice iti doresc sa ai parte numai de lucruri bune: sanatate, iubire, bucurii si momente frumoase alaturi de cei dragi. La multi ani de Sf Nicolae!”

„Îngerii sa-ti călăuzească pașii La mulți ani, Niki! Îngerii sa-ti călăuzească pașii iar Sf Nicolae sa-ti lumineze drumul in viată.”

„De Sfântul Nicolae, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor.”

„Pentru ca ești o persoana atât de buna, de drăguța si de loiala, îmi doresc ca Sf Nicolae sa aibă grija de tine, sa iți călăuzească pașii si sa iți lumineze calea in viată.”

surse: ziarulunirea.ro   libertatea.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Legenda lui Moș Nicolae. De ce se pun cadourile în ghete

5 filme de Crăciun 2022 pe care le poți viziona pe Netflix

Vremea de Revelion 2023. Prognoza meteo ANM pentru noaptea dintre ani

Zodia vedetă a zilei! Descoperă cine sunt nativii care au probleme în viața profesională! Ratează o șansă importantă și riscă să piardă mulți bani

Este cutremur total la Moscova! L-a găsit mort. Doliu imens în Rusia

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Vremea de Revelion 2023. Prognoza meteo ANM pentru noaptea dintre ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies