Mesaje de Sfinţii Arhangheli Mihail și Gavril. Felicitări și SMS-uri pentru sărbătoriții zilei

Care sunt cele mai frumoase mesaje pe care le poți trimite sărbătorițiilor de Sfinţii Arhangheli Mihail și Gavril?!

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Sfinţii Arhangheli Mihail și Gavril sunt sărbătoriți de către credincioşii ortodocşi în fiecare an pe 8 noiembrie. 

Sunt consideraţi conducătorii cetelor de îngeri şi călăuzele sufletelor spre Rai, iar numele lor sunt unele dintre cele mai populare din România. Așadar, dacă ai un membru al familiei, prieten sau vreo cunoștință cu acest nume, mai jos găsești cele mai frumoase mesaje cu ocazia acestei zile.

Mesaje și urări de Sfinţii Mihail și Gavril

„La mulți ani și fie ca sfinții care te protejează să te călăuzească mereu!”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros „ La mulți ani ”, multă sănătate, multe realizări și tot ce va doriți lângă cei dragi.”

Citeste si: Mesaje de iubire și dor pe care să le trimiți persoanei iubite

„Dragă Mihai/ Mihaela/ Gavril/ Gabriel/ Gabriela, de ziua numelui tău îți dorim un sincer „LA MULȚI ANI” să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună.

Petrecere frumoasă alaturi de cei dragi!”

„Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! LA MULȚI ANI! Îți urez „La mulți ani” pentru că porți acest nume, și fie ca Sfinții Mihail și Gavril, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară.”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate.

La mulți ani!”

„Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îti urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Mihai/ Mihaela/ Gavril Gabriel/ Gabriela!”

Felicitări de Sfinţii Mihail și Gavril

„La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătatea te palească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!”

Mesaje de Sfinţii Arhangheli Mihail și Gavril

„Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.”

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

„În zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele unui sfânt îţi urez multă sănătate şi fericire!”

„La mulți ani cu veselie/ Sănătate pe vecie/ Casa plină de bucate/ Dragoste pe săturate/ Bani la greu/ Noroc cu carul/ La mulți ani și sus paharul!”

„Un ocean de sanatate,/ Un munte de noroc,/ Un camion cu bani,/ Si un sincer: La multi ani!/ La multi ani, Gabriela!”

Citeste si: Citate celebre de la Charlie Chaplin. Celebrul actor de filme mute a fost primul star al Hollywoodului

„La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața. Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!”

SMS-uri de Sfinţii Mihail și Gavril

„Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!”

„Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!”

„De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfantul al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!”

„Draga Mihai/ Mihaela/ Gavril/ Gabriel/ Gabriela, de ziua numelui tau iti dorim un sincer La Multi Ani, sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!”

„Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se-mplinească! La Mulţi Ani, Mihai/ Mihaela/ Gavril/ Gabriel/ Gabriela, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!”

„Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!”

Mesaje religioase de Sfinţii Mihail și Gavril

„Îngerul Mihail să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!”

„Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfinţii Mihail şi Gavril!”

Mesaje de Sfinţii Arhangheli Mihail și Gavril

„Îngerul Gavril, înger al Bunei Vestiri, să îţi călăuzească paşii Gabriel/Gabriela şi să ai parte de o zi la fel de frumoasă ca tine La mulţi ani!”

„Fie ca Sfinţii ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!”

“La mulţi ani de Sfinţii Mihail şi Gavril! Să ai parte de multă sănătate, bucurii şi împliniri cât cuprinde şi să te bucuri de această zi frumoasă mereu!”

„De Sf. Mihail și Gavril, fie ca cei dragi să te înconjoare în căldura sufletelor lor într-o zi magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!”

Citeste si: Mesaje frumoase și amuzante pentru prieteni, perfecte pentru orice zi

„Îngerul Mihail să îți călăuzească pașii, să îți aducă bucurie în suflet și să fie întotdeauna cu tine! La mulți ani!”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies