MESAJE PENTRU REVELION 2021. Urări, felicitări și SMS-uri deosebite pentru ANUL NOU

Arată-le celor dragi cât de importanți sunt în viața ta printr-un mesaj de Anul Nou! Iată care sunt cele mai deosebite urări și felicitări pentru Revelion!

Autor: Loredana Dobre

In articol:

Anul acesta este atipic din cauza pandemiei de coronavirus. Deși situația dramatică prin care trece lumea întreagă nu ne permite să fim alături de famiilile noastre de sărbători, există o modalitate prin care le putem arăta apropiaților cât de importanți sunt în viața noastră în noaptea dintre ani.

MESAJE PENTRU ANUL NOU 2021. SMS-uri deosebite pentru REVELION

Noaptea dintre ani îți oferă prilejul de a-i impresiona pe cei dragi prin intermediul cuvintelor. Îți propunem o lista cu cele mai inedite urări și felicitări de Anul Nou, care vor bucura negreșit cititorii.

Citeste si: Artificii Revelion 2021. Restricții dure pentru noaptea dintre ani. Ce le este interzis românii să facă

„Ultimele zile ale anului 2020 sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2021 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Îți doresc sănătate, bucurii şi împliniri! La mulţi ani!”

MESAJE PENTRU ANUL NOU 2021. SMS-uri deosebite pentru REVELION

„Gândurile bune fug spre tine, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

„Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gând şi veselia de altădată!”

„Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu restul. La Multi Ani 2021 şi Un An Nou Fericit!
Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniştea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…! An nou fericit!”

„A mai trecut un an. Să-ţi amintești cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit..

Fii mândră că ai rămas acelaşi suflet cald.”

Citeste si: Rețetă tort diplomat pentru masa festivă de sărbători

„Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul an, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit !”

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

„Anul nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate, Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La Mulţi Ani!”

Mesaje pentru oamenii dragi de Revelion 2021

„Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

„Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi ANI!

MESAJE PENTRU ANUL NOU 2021. SMS-uri deosebite pentru REVELION

„Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!”

Citeste si: Revelion 2021. Unde îți poți petrece sărbătorile de iarnă în siguranță

„În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2021 minunat!”

„Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, astfel încât acest nou an să îţi umple sufletul de voie bună! La mulţi ani 2021!”

Mesaje haioase de Anul Nou 2021

„Căţeluş cu părul creţ/ Să ai jeep-ul în coteţ/ Să ai vilă cu piscină/ Pe Madonna ca vecină/ O lopată pentru bani/ La anul şi la mulţi ani!”

„Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2021!”

„Lovite-ar trenul fericirii/ Trăsni-te-ar fulgerul iubirii/ Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!”

„Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

„Noul An să va aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!”

MESAJE PENTRU ANUL NOU 2021. SMS-uri deosebite pentru REVELION

„Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este? Noul an! Doamne, de Sărbători ajută-mă să uit de persoanele pe care nu le plac, Fă-mă să mă întâlnesc cu cei care îmi plac, Și ajută-mă să fac diferenţa între cei care nu-mi plac şi cei care-mi plac!”

„Viaţa e o luptă pe care o purtăm zi de zi. Mai şi pierzi, mai şi câştigi, dar dacă nu te dai bătut vei avea cele mai mari satisfacţii! La Mulţi Ani! „ Un an plin de satisfacţii!

„E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poartă spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani 2020!”

Citeste si: Ce reguli trebuie să respecte preoții și enoriașii, în perioada sărbătorilor de iarnă

„Dragă boss care tu ești, îți doresc să te-odihneșți, că tot anul n-ai muncit, și ne noi ne-ai cam sclavit.”

„Noul an să va aducă belșug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostrada și vecinii că să vadă. La Mulți Ani!”

„Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma!”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Prizoniera destinului”, Mehdi si Zeynep, momente de cumpana

URĂRI HAIOASE DE REVELION 2021. SMS-uri și mesaje hazlii pe care le poți trimite celor dragi în noaptea dintre ani

Daniela Ploia face dezvăluiri uluitoare despre viața ei amoroasă: „Era cu mine, dar mai avea încă două!”

Iată soluțiile să treci peste eșecuri, dacă ești Leu, Rac sau Capricorn

Marele SECRET al lui Alexandru ARȘINEL! Nimeni nu a știut asta despre el: Era ahtiat

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Simona Halep, marele anunț după divorț. Se va întâmpla înainte de Moș Nicolae

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies