MESAJE ȘI FELICITĂRI de Paște 2021. Ce urări sunt potrivite în prima zi de Paști

Ce mesaje de Paște le putem trimite familiei, prieteniilor și cunoștințelor ?

Mesaje și felicitări pentru Paștele ortodox 2021
Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

A venit Sfintele Paști și mulți dintre noi vrem să le transmitem persoanelor dragi că îi avem în gând cu ocazia Învierii Domnului. Pentru cei mai puțini inspirați, vă propunem câteva idei de mesaje potrivite pentru sărbătorile pascale.

Mesaje și felicitări pentru Paștele ortodox 2021

Învierea Domnulu i, numită şi sărbătoarea Paştilor, este cea mai veche sărbătoare a creştinătăţii. În această zi, răul şi viclenia vor fi lăsate deoparte, iar noi îmbrăcăm haina adevărului şi a bucuriei. Cu ocazia acestei zile mulți dintre noi ne gândim cum să le urâm cât mai frumos celor dragi „Un Paște Fericit”. Dacă nu aveți inspirație pentru a scrie un mesaj, vă puteti inspira din cele de mai jos.

Citeste si: Iepurașul de Paște 2021. Care este povestea și semnificația iepurașului de Paște

„Fie ca sfânta sărbătoare a învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Un Paşte Fericit!”

„Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aduca renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!”

„Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos! Un Paste Fericit!”

„Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! HRISTOS A ÎNVIAT !”

„Învierea Domnului să vă aduca armonie în casă şi în gând, împăcare şi regăsirea înţelepciunii în sânul familiei.

Hristos a înviat!”

Citeste si: Tragedie chiar în noaptea de Înviere! Părintele Ieromonah Daniil a murit în timp ce săvârșea slujba

Citeste si: Mirela Vaida, din nou în pericol. Agresoarea ei umblă liberă pe străzi și atacă alți oameni- bzi.ro

„Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet.

Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!„

„Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună.”

„O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit !”

„Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!”

„Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!”

Mesaje și felicitări pentru Paștele Ortodox 2021
Mesaje și felicitări pentru Paște[Sursa foto: PixaBay]

Felicitări neobișnuite pentru Paștele ortodox 2021

„Poți să te maturizezi, să te cultivi, dar nu vei putea renunța niciodată la bunătățile mesei de Paște! Un Paște fericit!”

„La mine a venit de ceva timp iepurasul! Multumesc ca existi in viata mea! Paște fericit!”

„ Anul acestă iepurașul o să vină la tine încărcat cu bunătăți și o să îti dea și plicul cu cei o sută de pupici de la mine! Un Paște fericit!”

„Iepurașul și-a pierdut agenda cu adrese… Traiește sărăatoarea cu adevărat, iepurașul va simți și va ajunge și la tine. Există un iepuraș care ne aduce fiecăruia dintre noi sentimentul sacru al Învierii Domnului! Paște fericit!”

„Anul acestă nu mai există sponsorizari așa că îți aduc doar urări de fericire, sănătate, veselie și multă iubire. Semnat: Iepurașul!”

Citeste si: Cum se aranjează corect masa de Paști 2021. Ideile decorative de care trebuie să ținem cont pentru o masă elegantă

„M-a contactat iepurașul și mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paște. Sunt puțin în dilema! Ar trebui ca în dimineața de Paște să ajung în grădina ta dar parcă tu nu ai grădină… să vin pe balcon? Aștept răspuns!”

„Paște fericit, că iarbă e destulă! :))”

„Mi-am făcut wishlist-ul de Paște… te vreau pe tine în grădină, în casă, în gânduri și în suflet! Dacă dai reply, înseamnă că mi-am primit cadoul așa că iepurașul poate să își vadă de treabă anul ăsta!”

„De Paște te provoc la concurs de spart ouă. Am o presimțire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să caștigi dacă iepurașul mă va umple de generozitate și compasiune! Ce zici? Te riști?”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV. Ce au vorbit Jador și Vera în aeroport, la întoarcerea din Republica Dominicană. ”Faimosul” a spus că i-ar face un copil ”războinicei”

Cum îți protejezi părul vopsit și îi menții culoarea mai mult timp

Calendarul ortodox vineri, 14 mai 2021. Creștinii sărbătoresc sfântul cunoscut ca ocrotitor al marinarilor

Horoscop Zilnic Joi 13 Mai 2021: Se anunță o perioadă bună din punct de vedere energetic și prosperă

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

Surpriza anului! Țiriac se însoară din nou! I-a dat deja inelul: viitoare soție este și ea super celebră

Istoria secretă. Adevărul despre bomba atomică a lui Nicolae Ceaușescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies