MESAJE ȘI FELICITĂRI Paște 2022. Cele mai frumoase urări pe care le poți trimite celor dragi

Ce mesaje de Paște le putem trimite familiei, prieteniilor și cunoștințelor.

Mesaje și felicitări pentru Paștele ortodox 2021
Mesaje și felicitări pentru Paște[Sursa foto: PixaBay]
Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

A venit Sfintele Paști și mulți dintre noi vrem să le transmitem persoanelor dragi că îi avem în gând cu ocazia Învierii Domnului. Pentru cei mai puțini inspirați, vă propunem câteva idei de mesaje potrivite pentru sărbătorile pascale.

Anul acesta, creștinii ortodocși sărbătoresc Paștele pe 24 aprilie, în timp ce credincioșii catolici sărbătoresc Paștele pe 17 aprilie.

Mesaje și felicitări pentru Paștele ortodox 2022

Învierea Domnulu i, numită şi sărbătoarea Paştilor, este cea mai veche sărbătoare a creştinătăţii. În această zi, răul şi viclenia vor fi lăsate deoparte, iar noi îmbrăcăm haina adevărului şi a bucuriei. Cu ocazia acestei zile mulți dintre noi ne gândim cum să le urâm cât mai frumos celor dragi „Un Paște Fericit”. Dacă nu aveți inspirație pentru a scrie un mesaj, vă puteti inspira din cele de mai jos.

Citeste si: Paștele Blajinilor 2022. Când pică în acest an și ce semnifică

„Fie ca sfânta sărbătoare a învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Un Paşte Fericit!”

„Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea.

Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aduca renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!”

„Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos! Un Paste Fericit!”

„Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! HRISTOS A ÎNVIAT !”

„Învierea Domnului să vă aduca armonie în casă şi în gând, împăcare şi regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!”

Citeste si: Bogdan Mocanu, clipe grele după ce a fost atacat în club: „Poate să conducă și până la amputarea brațului”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!„

„Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună.”

„O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit !”

„Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!”

„Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!”

Citeste si: URĂRI DE PAȘTE 2022. Cele mai frumoase mesaje de trimis celor dragi cu ocazia Învierii Domnului

Mesaje și felicitări pentru Paștele Ortodox 2021
Mesaje și felicitări pentru Paște[Sursa foto: PixaBay]

Felicitări neobișnuite pentru Paștele ortodox 2022

„Poți să te maturizezi, să te cultivi, dar nu vei putea renunța niciodată la bunătățile mesei de Paște! Un Paște fericit!”

„La mine a venit de ceva timp iepurasul! Multumesc ca existi in viata mea! Paște fericit!”

„ Anul acestă iepurașul o să vină la tine încărcat cu bunătăți și o să îti dea și plicul cu cei o sută de pupici de la mine! Un Paște fericit!”

„Iepurașul și-a pierdut agenda cu adrese… Traiește sărăatoarea cu adevărat, iepurașul va simți și va ajunge și la tine. Există un iepuraș care ne aduce fiecăruia dintre noi sentimentul sacru al Învierii Domnului! Paște fericit!”

„Anul acestă nu mai există sponsorizari așa că îți aduc doar urări de fericire, sănătate, veselie și multă iubire. Semnat: Iepurașul!”

Citeste si: Postul Paștelui 2022. Cea mai importantă rugăciune, care se citește în fiecare zi din Postul Mare

„M-a contactat iepurașul și mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paște. Sunt puțin în dilema! Ar trebui ca în dimineața de Paște să ajung în grădina ta dar parcă tu nu ai grădină… să vin pe balcon? Aștept răspuns!”

„Paște fericit, că iarbă e destulă! :))”

„Mi-am făcut wishlist-ul de Paște… te vreau pe tine în grădină, în casă, în gânduri și în suflet! Dacă dai reply, înseamnă că mi-am primit cadoul așa că iepurașul poate să își vadă de treabă anul ăsta!”

„De Paște te provoc la concurs de spart ouă. Am o presimțire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să caștigi dacă iepurașul mă va umple de generozitate și compasiune! Ce zici? Te riști?”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Paște 2022. Cum să scapi de mirosul neplăcut al cărnii de miel

Paște 2022. Ce nu trebuie să lipsească de la masa de Paște

Postul Paştelui 2022. Ce este NU ai voie să faci în Postul Mare al Sfintelor Paști

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

ZELENSKI S-A SINUCIS! Vestea cumplită despre președintele Ucrainei. Ce s-a întâmplat, de fapt

Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce s-a născut frățiorul său. Ce i-a transmis lui Liam

Eurovision 2022. Scandalul ia amploare. Cum explică EBU anularea punctelor României

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies