Mesaje și urări pentru absolvenți. Ce să le transmiți celor care au terminat clasa a VIII-a, liceul și facultatea.

Ce mesaje de absolvire le poți trimite celor care au terminat clasa a VIII-a, liceul sau facultatea?

Mesaje și urări pentru absolvenți
Mesaje și urări pentru absolvenți[Sursa foto: PixaBay]
Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Ziua absolvirii este un eveniment special pentru un elev sau student. Este ziua în care ajung la sfârșitul unei frumoase etape din viața lor și se apropie cu pași repezi de o alta.

Cu ocazia acestei zile, vă prezentam câteva modele cu care îi puteți felicita pe tineri absolvenți.

Mesaje pentru absolvenții claselor a VIII-a

„Ai trecut și acest prag! Este normal să te simți în al noulea cer, să simți că toate porțile ți se deschid, să simți că cel mai îndrăznet vis poate deveni realitate, să simți că ți s-a confirmat valoarea, să simți că ai răsplătit și depășit așteptările tuturor de la tine! Ești un învingător!”

„La revedere, dragii mei dragi absolvenți! Fie ca visurile voastre să prindă viață, iar sufletul vostru să zambească mereu!”

Citeste si: Lovitură dură! Părinții nevaccinați nu vor putea participa la festivitățile de sfârșit de an

”V-ați așezat în bănci unul langă altul, pașii vi s-au suprapus, destinul a devenit comun. Împreună ați învățat să dăruiți, să aveți răbdare, să iertați, să iubiți, să visați.

Bucurați-vă că ați trăit experiențe unice, rămâneți prieteni! Fiți puternici și motivați în a depăși obstacole! Îndrăzniți să fiți voi!”

”Dragi absolvenți, viața se așterne în fața voastră ca o pajiște cu miros proaspăt de aventură și cu flori gata de a fi admirate și culese. Vă doresc să aveți curiozitatea și perfecționismul lui Leonardo da Vinci, puterea de muncă a lui Michelangelo, îndrăzneala lui Picasso și non-conformismul lui Dali! Aveți curajul să fiți creativi și să vă urmați visele până la îndeplinire!”

”Este un timp când copiii vin, se ațază în bănci, curioși și neastampărați. Tot în timp, fără să știi când, ei devin inteligenți, rafinați și mai maturi. Știi că vor pleca și te surprinzi că ești deopotrivă bucuros și trist. Dar așa se scrie cartea vieții. Drum bun, dragii mei!”

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

Mesaje de felicitare pentru absolvenții de liceu

„Cu ocazia absolvirii liceului, îți urăm succes în continuare, pe drumul ce îl vei alege! Dumnezeu să-ți călăuzească pașii și să te îndrume spre calea cea bună a vieții! Mult succes!”

„Acești 4 ani s-au terminat cu o poveste despre succes și o lecție de viață! Felicitări și să-ți meargă bine, oriunde și oricând!”

„Meriți și vei avea o viață frumoasă și fericită. Trebuie să-ți alegi cu grijă idealurile și să țintești cât mai sus. Muncește cu plăcere pentru a avea mereu success. Fii sincer cu oamenii și ajută-i atunci când poți, dar nu-ți lăsa soarta în mâinile lor. Doar tu îți poti face viața mai ușoară și mai frumoasă. Luptă cu toate forțele pentru a-ți atinge scopurile. Felicitări cu ocazia absolvirii!”

”Dragi elevi de clasa a XII-a, după patru ani în care ați învățat multe de la noi, ați reușit să descoperiți legi ale fizicii și ale firii, v-ați antrenat mintea, sufletul și corpul, ați visat, v-ați maturizat sau v-ați imaginat liberi și independenți, acum este acel moment când drumurile noastre se despart pentru că ciclul este complet! Da, am atins o limită a timpului petrecut împreună. Acum a venit vremea să plecați pentru o vreme, pentru o viață. Vă dorim să deveniți oamenii pe care i-am inspirat, să trăiți satisfacția de a reuși în tot ceea ce v-ați propus, să vă amintiți mereu unii de alții, să continuați să visați pentru că niciodată nu este destul, să credeți în voi inșivă și să nu încetați să fiți copii.”

Mesaje și urări pentru absolvenți

”Final de liceu, acum se configurează la orizont un nou început pentru un grup de absolvenți minunați. Se derulează ciclic și bineînțeles pe parcurs ne intersectăm, noi, ca profesori, cu generații mai mult sau mai puțin echilibrate, atunci când vorbim despre educație. Mult succes să aveți în noul vostru drum.”

”Dragii mei absolvenți, drumurile ni s-au intersectat atunci când fiecare dintre noi avea nevoie să caute răspunsuri la întrebări nerostite, să reînvețe puterea visului frumos, să adune și apoi să risipească clipe, luni, ani… Ați devenit niște mici oameni MARI: la fel de frumoși, de inteligenți și deosebiți, pregătiți pentru zborul maturității. Sunt mandră de voi! Ați încheiat niște etape. Acum nu vă rămane decât să încetați să mai fiți cine erați și să vă transformați în cine sunteți!”

Mesaje de felicitare pentru absolvenții de facultate

„Acum că ai absolvit ai toate piesele din puzzle! Ia frânturile de viață, construiește-ți visele și fie ca toate să ți se împlinească!”

„Dragi absolvenţi, să aveţi încredere în voi şi să fiţi convinşi că ceea ce aţi realizat până în acest moment înseamnă enorm şi trebuie să vă dea încredere deplină în puterile voastre. Aţi învăţat de la profesorii voştri atât de multe lucruri şi acum ştiţi încă unul, esenţial pentru reuşita în profesie, dar şi în viaţă: faptul că numai învăţând şi muncind se poate asigura desăvârşirea şi succesul. Luaţi cu voi tot ce aţi învăţat bun în aceşti ani.”

„Clipa de astăzi a trecut, gândiți-vă la cea de mâine. Încercați să trăiți frumos. Încercați să obtineți fericirea. Multumiți-i lui Dumnezeu că existați în acest rol, câştingul l-ați avut de mult. Jucați-vă propria viața cât mai frumos, astfel încât, la final să vă puteți aplauda singuri.”

Citeste si: Admitere 2021 Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila". Când este perioada de înscriere la Medicină

„Tu mi-ai arăt că există și o altfel de iubire, mai profundă și mai altruistă decat aș fi putut concepe vreodată că există până să apari în viața mea! Astăzi am înțeles că emoțiile tale le voi resimți mereu înzecit pentru că te iubesc atât de mult, iar succesele tale sunt și ale mele! Sunt atât de mândru de tine! Felicitări!”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Răzvan Simion l-a luat la întrebări pe Ioniță de la Clejani, în direct: „Nu ți-a venit să-i arzi două perechi de palme lui Fulgy?”

Două adolescente și-au împărțit pumni și picioare din cauza unui băiat în cartierul Rahova din Capitală

Câte tipuri de șuruburi există și cum le folosești corect?

Horoscop Zilnic Miercuri 16 Iunie 2021: Berbecii vor avea nevoie în această zi să scape de toate problemele și să își pună gândurile în ordine

Informația despre COVID care dă absolut totul peste cap! Este răsturnare completă de situație la nivel mondial

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bomba anului! Viorica și Ioniță de la Clejani, despărțiți. Viorica a găsit mesaje de la amantă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies