Mesaje, SMS-uri și felicitări de Mihail și Gavril. Căror persoane trebuie să-i spui la mulți ani

Sfinții Mihail și Gavril se sărbătoresc în data de 8 noiembrie 2020, potrivit calendarului ortodox.

mihail si gavril
Autor: Carmen Nicoleta

In articol:

 

Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril se sărbătoresc în ziua de 8 noiembrie 2020. Este o zi importantă în calendarul ortodox, dar și pentur mulți dintre români. A venit momentul să fii atent la persoanele din jurul tău, e posibil ca un apropiat să-și serbeze ziua de nume în această zi.

Cele mai dese nume întâlnire sunt: Gabriel, Gabriela, Mihaela și MihaiÎnsă, acestea nu sunt singurele nume care se sărbătoresc astăzi. Cei cu numele de Mihai, Mihaela, Michaela, Mihail, Mihăiță, Mișu, Mihnea, Miță, Michi, Mihalache, Mihalcea, Mihalache, Marius, Marilena, Gabriel, Gabriela, Găbiță, Gabi, Gavril, Gavriil își vor sărbători ziua de nume în data de 8 noiembrie 2020. Dacă vrei să îți surprinzi apropiații cu un mesaj special în această zi, iată mai multe urări pe care le poți trimite de Mihail și Gavril. Aceste mesaje pot si trimise ușor prin SMS, pe Facebook sau Whatsapp.

Citeste si: Sfintii Arhangheli Mihail şi Gavriil – Superstiţii, tradiţii şi obiceiuri

Mesaje de la mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril

- De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în bratele ei în acest moment special!

Citeste si: Culiță Sterp și logodnica lui, fotografie de excepție împreună: „Faină”. Cât de bine le stă celor doi împreună- kanald.ro

Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

- La mulţi ani, de Sfinţii Mihail şi Gavril! Să ai parte de multă sănătate, bucurii şi împliniri cât cuprinde şi să te bucuri de această zi frumoasă mereu!

- De Sfinţii Mihail şi Gavril, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare.

La mulţi ani!

mihail si gavril
Mesaje, SMS-uri și urări de Sfinții Mihail și Gavril

- Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.

- Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfinţii Mihail şi Gavril!

- Îți urez „La mulți ani” pentru că porți acest nume, și fie ca Sfinții Mihail și Gavril, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară.

- În zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele unui sfânt îţi urez multă sănătate şi fericire!

- Îngerul Mihail să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum a arătat Maica Domnului în realitate? Fotografii incredibile de la Mormântul ei din Ierusalim

Rugăciune pentru examene! Ce să rostești pentru a avea mintea limpede

Rugăciune pentru copii. Ruga mamei pentru copiii săi

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Harta seismică a Bucureștiului. Care sunt cele mai sigure zone în caz de cutremur din Capitală

„Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

Prognoza meteo până la începutul lunii martie: Când vom scăpa de frig?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies