Vedete

Mesajele care au distrus-o pe Simina în casa Puterea Dragostei! Ce a putut să îi scrie lui None de i-a stârnit furia lui Jador! ”I-am dat block”

None a prezentat o serie de discuții cu Simina, și a demonstrate că brunet nu își mai dorea o relație cu Jador

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Simina și Jador au format o pereche la Puterea dragostei și oamenii care i-au susținut au crezut că în povestea lor curge numai lapte și miere! ”O iubesc enorm, practic m-am îndrăgostit de ea din primul moment în care am văzut-o! Eram uluit de frumusețea ei și am sperat din tot sufletul să fie femeia care să mă completeze pe mine toată viața”, a spus Jador, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Din păcate din marea iubire, situația s-a schimbat total în acest moment! Cei doi s-au despărțit brusc și cu scandal, iar bruneta nu mai știe cum să pună capăt furiei manelistului!

Mai mult, reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră că Simina de la Puterea Dragostei este speriată de Jador și de felul în care el ar putea să acționeze în viitor! Ieșit din competiție săptămâna trecută, None a venit și cu o dovadă în acest sens. ”Simina mi-a spus că îi este frică de Jador, și nu de acum, de când a ales să nu mai fie cu el, ci mai demult! Chiar îmi zicea…dacă mă duc acasă, mă acaparează, vrea să stau la el! Nu vreau acest lucru, fiindcă noi nici nu ne cunoaștem”, acestea au fost cuvintele pe care mi le repeta mereu! Eu însă am încurajat-o, am vorbit cu ea și i-am spus să țină cont doar de ce simte și să nu se gândească la nimic altceva. Decizia stă numai în mâinile ei!”, a declarat None pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: Jurnalist celebru din România, găsit fără viață în locuința sa! Avea numai 30 de ani

Citeste si: Șocant! Un bătrân, bătut în curtea unui spital de către doi paznici! Ce s-a întâmplat cu el, după câteva minute

Citeste si: Primele imagini cu Războinica Mihaela Popescu pe aeroport! Cine a așteptat-o la venirea în țară

Simina i-a trimis mesaje lui None la ieșirea bărbatului din casa Puterea dragostei și mai explicite, în care vorbea atât despre relația cu Jador, cât și despre ea și atracția pentru cel mai votat concurent din competiție!

”Lumea își arată puterea dragostei în casă, ci atunci când plecăm, sau în afara competiției în sine, a orelor de filmare. Uite, Simina mi-a dat niște mesaje în care îmi spune acest lucri.”Imi este drag de Jador, nu avem o relație însă. Nu-l cunosc! Avem sentimente în devenire, dar nu unele concrete. El se face de râs în momentul în care se duce la emisiuni și vorbește despre iubire”, au fost cuvintele ei către mine. Femeia asta ne-a spus și în show că că nu te suportă Jador, că nu te vrea, că ți-a dat block, ca e frică de tine, că o să fie comentată pe internet de tine și de susținătorii tăi”, i-a transmis None lui Jador.

Simina i-a trimis mesaje lui None la Puterea dragostei! ”Așa am simțit în momentul acela” 

Un alt mesaj al brunetei a încins și mai tare între cei doi bărbați! ”El pare credibil când spunea chestiile astea că mă iubește, că eu am plâns după el, că nu mai știu ce...Nu, eu am plâns că nu mai puteam de nervi și îi ziceam, măi Jador dacă mai îmi spui o dată că mă iubești, jur că îți închid telefonul. Am văzut că și la emisiuni vorbește despre mine, de parcă eu aș fi vreo Prințesa Diane și el Regele Carol I, pe care eu chiar nu pot să îl pierd! Consideră că eu nu pot să fiu cu tine None, ca nu ai nicio șansă, fiindcă oricum pe el îl vreau, nu pe tine, pentru că nu te compari cu el”, i-a trimis Simina lui None.

Motivul pentru care Simina i-a trimis mesaje lui None la Puterea dragostei este unul legat de felul său de a fi și de a se comporta. ”Eu sunt foarte orgolioasă, și nu îmi place să mă simt folosită, sau nu știu cum să zic. Și...dacă ar fi să plec din emisiune, nu îmi pare rău de ce am făcut în ultumul timp. Am zis ce am simțit, am făcut tot ce am simțit, de la început până la sfârșit! Când ți-am zis ție ce ți-am zis (n.r. None), așa am simțit în momentul acela. Am încercat să cunosc și să mă apropii de unii concurenți, dar când m-a deranjat ceva, am renunțat. Atât”, a conchis bruneta într-un ultim mesaj vocal destinat lui None.

Galerie foto