Mesajele incendiare au șocat Casa Regală. „E pur și simplu bolnav”

Scandalul erotic și cu mesaje siropoase a avut un efect năucitorîn Casa Regala din Marea Britanie. Și acum, efectele negative ale acestui conflict încă afectează coroana regală.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

fara descriere


In articol:

Casa Regală a Marii Britanii continuă să reprezinte o sursă de povești picante. Povestea dintre Prințul Charles și regretata Prințesă Diana cunoaște, și la o distanță de câteva decenii, noi amănunte siropoase și care cutremură Casa Regală a Marii Britanii.

Conversaţii intime între Camilla şi Charles

La Casa Regala a fost un uriaș conflict din cauza relațiilor extraconjugale ale Prințului Charles. Prințesa Diana a susținut întodeauna că amanta Camilla Parker era extrem de vulgară, fără a da însă detalii. Numai că detaliile au ieșit la suprafață. Aceasta avea un limbaj demn de filemele XXX cu Prințul Charles.

Informațiile au fost făcute publice în timpul unui interviu de 12 ore, care a fost difuzat de Channel 4. A fost acordat de „Prințesa Inimilor” la 3 luni de la despărțirea de soțul ei.

Citeste si: Ce s-a întâmplat între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în noaptea de după scandal! A venit după ea la localul în care-și serba ziua

Citeste si: Cleopatra, scandal pe Youtube. De ce s-au revoltat fanii după ce au văzut melodia „La ușa mea”. VIDEO

În ianuarie 1993, un ziar din Anglia a publicat stenogramele unei conversații telefonice. Era a lui Charles și era adresata Camillei Parker, amanta pe care o știa toată Casa Regală. Conversația a fost purtată la o luna după ce Charles și Prințesa Diana au anunțat că se despart.

Mesajele care au cutremurat Casa Regală

”Aş vrea să fiu deasupra ta, jos şi sus, în şi afară. În mod special, înăutru şi afară. (…) Am nevoie de mai multe ori pe săptămână. Aş vrea să trăiesc în pantaloni sau ceva. Mi-ar fi mult mai uşor. Să mă transform într-un ”Tampax” (absorbant).”, i-ar fi zis Charles.

Camilla Parker a replicat: ”Oh, Charles eşti un idiot. Ce idee minunată!”

Conversatia a ajuns la urechile Prințesei Diana: ”Este pur şi simplu bolnav”, a spus ea despre fostul ei soț.

fara descriere

Surpriza din Casa Regală. Năbădăiosul Charles...

Se pare că marea iubire a Prințului Charles nu a fost fosta soție moartă într-un accident, și nici cea care a ajuns să îi devina cea de-a doua soție, Camilla Parker. Moștenitorul coroanei britanice ar fi avut o altă amantă, una despre care a spus întotdeauna că este singura care l-a înțeles.

Deși au rămas mulți ani secrete foarte bine păzite, se știe de foarte mult timp că Prințesa Diana și Camilla Parker nu au fost singurele femei din viața lui Charles. Acesta s-a iubit nespus de mult cu o altă personalitate, cunoscută în cercurile înalte, din lumea bună a Angliei.

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei” vrea să-l facă gelos pe Livian? VIDEO

Citeste si: Niciodată nu ai văzut-o pe Simona Halep așa. Campioana suferă din plin

Dale Tryon este femeia pentru care Charles a avut o mare slăbiciunea. Ea a fost căsătorită cu Lord Anthony Tryon, unul dintre cei mai buni prieteni ai Prințului.

„Acest lucru nu a fost niciodată dovedit, iar Tryon a negat întotdeauna zvonurile, mai ales că Charles împărţea momente de romantism şi cu Camilla”, a completat o sursă din anturajul familiei regale.

Dale a fost atât de îndrăgostită de Charles încât și-a botezat și băiatul cu numele moștenitorului coroanei britanice. Aceasta a murit în anul 1977, la trei luni de la moartea Prințesei Diana.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate