Mesajele trimise de un soldat rus înainte să moară, făcute publice! Detalii tulburătoare: „Mi-e frică, îi atacăm pe toți la rând”

Mesajele dintre militarul rus și mama lui sunt pur și simplu sfâșietoare. Părinții acestuia nici măcar nu știau că fiul lor se află în mijlocul războiului.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Sunt deja cinci zile de când Rusia încearcă să cucerească Ucraina și tot cinci zile de când armata ucreineană rezistă eroic în fața tuturor atacurilor. Se pare că Rusia nu și-a atins până acum niciun scop din cele planificate. Kievul, capitala țării, și Harkovul, al doilea oraș ca mărime dupa el, sunt încă sub stăpânăra ucrainenilor, dar rușii duc lupte crâncene chiar și acum pentru a le prelua. 

În timpul confruntărilor din aceste zile, peste 5.300 de soldați ruși șiar fi pierdut viața ăn timpul confruntărilor, anunță oficialii ucraineni.  Printre aceștia se numără și Alexei, un tânăr militar rus, care a pierit în timpul luptelor. Mesajele de pe telefonul său au fost făcute publice, șocând efectiv pe toată lumea. Părinții acestuia nici măcar nu știau că fiul lor se afla în mijlocul războiului dintre Ucraina și Rusia! 

Mama:  Alexei, ce mai faci? De ce nu răspunzi atâta timp? Sigur mai sunteți la antrenamente ? 
Alexei:   Mama, eu nu mai sunt în Crimeea, nu sunt la antrenamente.
Mama: Dar unde??? Tata întreabă dacă putem să-ți trimitem un colet.
Alexei: Ce fel de colet, mama? Tot ce îmi doresc acum este să mă trezesc din coșmarul ăsta!
Mama: Despre ce vorbești? Ce s-a întâmplat? 
Alexei:  Mama, eu sunt în Ucraina.

Aici este un adevărat război. Mi-e frică, îi atacăm pe toți la rând, chiar și pe oamenii pașnici. Pe toți la rând. Ne-au spus că ei ne vor saluta, dar ei se aruncă sub vehiculele noastre, nu ne lasă să trecem. Ne numesc fasciști. Mamă, mi-e foarte greu!

Citeste si: Culiță Sterp și logodnica lui, fotografie de excepție împreună: „Faină”. Cât de bine le stă celor doi împreună- kanald.ro

Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

Circa 200 de soldați ruși au fost capturați de ucraineni 

Citeste si: Președintele Ucrainei, mesaj pentru România! Impresionat de ajutorul dat ucrainenilor, Volodimir Zelensky a venit cu declarații publice, care s-au viralizat imediat

Generalul-maior ucrainean, Boris Kremenetski, a dezvăluit în urmă cu câteva zile că până acum, armata lor a capturat în jur de 200 de soldați ruși. Mulți dintre ei erau doar niște tineri, prost echipați și deloc antrenați. 

Citeste si: Cum arăta Vladimir Putin în tinerețe. A ales să se înroleze in KGB și apoi să conducă frâiele Rusiei

„Am capturat în jur de 200 de soldați ruși, unii dintre ei în vârstă de 19 ani, deloc antrenați, prost echipați. Îi tratăm conform Convenției de la Geneva, conform dreptului umanitar internațional", a declarat Kremenetski, oficial al Ambasadei Ucrainei în SUA.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce s-a întâmplat cu pandemia de coronavirus după ce a izbucnit războiul între Rusia și Ucraina? Raed Arafat: „Norocul nostru”

Rusia primește o lovitură dură în a patra zi de război! Comisia Europeană va susține Ucraina în conflictul militar! Decizia este fără precedent

LIVE TEXT | A cincea zi de război în Ucraina! Negocierile din Belarus s-au încheiat! Ce se întâmplă în aceste momente?

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?

„Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies