Mesajul care a îngenuncheat de durere tot internetul: "Bună ziua, sunt un tată îndurerat care a pierdut al doilea copil. Soția a născut în 2017 o fetiță moartă, iar anul acesta a născut o minunăție de fetiță care a trăit doar o zi..."

Un tată îndoliat după pierderea prematură a celor două fetițe care ar fi putut să le umple viața de bucurie lui și soției, a transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare.

Autor: A.M.

In articol:

Un tată îndoliat după pierderea prematură a celor două fetițe care ar fi putut să le umple viața de bucurie lui și soției, a transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare.


Destinatarul a fost nimeni altul decât Flick, cunoscut pentru rimele sale spontane și modul creativ în care le construiește, adecvate fiecărui context.
Flick a publicat mesajul bărbatului pe pagina de Instagram. Tatăl îndoliat și-a spus, pe scurt, povestea tragică a pierderii celor doi copii, cu rugămintea care Flick să îi compună câteva versuri, pe care să și le tatueze pe corp.

 

"Bună ziua. Sunt un tată îndurerat care anul acesta a pierdut al doilea copil, o fetiță. În 2017 soția a născut la 34 de săptămâni și 4 zile o fetiță moartă pe care trebuie să o cheme Darina. Anul acesta, pe 23 aprilie, a născut o minunăție de fetiță pe nume Agnes, care a trăit doar o zi. Credeți că puteți să îmi oferiți câteva rânduri frumoase...nu foarte multe, doresc să le tatuez.

Vă rog sp ascundeți numele meu dacă o faceți public. Mulțumesc, o zi bună", este mesajul bărbatului.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Emoționat de rugămintea lui, Flick i-a transmis gândurile sale de încurajare, dar și versurile care să exprime durerea lui sufletească.

"Brațele astea încă așteaptă/ Nu au încă la piept strângeri./Viața asta prea nedreaptă/M-a făcut tată de îngeri", a fost răspunsul lui Flick.

Postarea lui Flick a primit mii de aprecieri în doar câteva ore, iar mulți utilizatori și-au manifestat empatia în fața tragediei acestui om și i-au transmis mesaje de încurajare.

Un alt destin tragic. Mama și fetița de 9 ani care au murit arse de vii la Mănăstirea Cașin

O altă poveste tragică s-a petrecut la noi chiar în pragul sărbătorilor de Paște.  O mamă și o fiică au fost găsite fără suflare la Mănăstirea Cașin.

Cele două au ars de vii. În noaptea de marți spre miercuri, la ora 02:30, pompierii au fost alertați să intervină la un incendiu produs la o casa din comuna Mănăstirea Cașin din județul Bacău.
La fata locului s-au deplasat două autospeciale, precum și o ambulanță SMURD. Două persoane au decedat în incendiu: o femeie de 34 de ani și fiica ei, în vârstă de doar 9 ani.

Cele două victime locuiau singure, cu chirie, într-o casă din satul Lupeşti, comuna băcăuană Mănăstirea Caşin.

Cauza probabilă a focului ar fi flacăra în spații închise.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies