Mesajul care i-a inmuiat inima! Nicoleta Luciu a izbucnit in plans cand a auzit cuvintele de incurajare ale fostilor colegi! Vezi cine a emotionat-o

Aflata la duel pentru a doua oara, Nicoleta Luciu a primit mesaje de incurajare din partea a foi fosti actori cu care a lucrat pentru serialul "Inima de tigan". Cuvintele duioase si urarile celor doi i-au inmuiat inima brunetei care a izbucnit in plans.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereCarmen Tanase, alaturi de care a jucat Luciu, i-a transmis urari de bine si i-a spus ca atata timp cat se ambitioneaza, poate castiga duelul si poate intregul concurs "Dansez pentru tine".

"Tu cand vrei ceva, poti si faci. Ai vrut 4 copii, sau cat ai vrut, ai facut. Ai devenit o actrita exceptionala cand ai vrut, deci daca vrei, poti. Sunt convinsa ca vrei si acum pentru ca am vazut cum lupti pentru baiatul asta, iar cazul lui nu este numai al lui, eu cred ca este al nostru, al tuturor. Ar trebui sa invatam ca nu exista diferente intre oameni si ca este loc sub soare pentru toata lumea. Nicoleta, am intredere in tine, stiu ca poti, ai sa invingi!", i-a spus Carmen Tanase.

Alaturi de Carmen a fost si Gheorghe Visu care i-a spus ca o asteapta cu trofeul acasa, moment in care Nicoleta nu si-a mai stapanit lacrimile.

"Stiu ca esti ambitioasa, talentata, bafta multa, va tin pumnii. Am incredere in voi, va astept cu trofeul acasa!", a spus actorul.

Impresionata profund si stergandu-si lacrimile de pe obraz, bruneta a marturisit ca ii este dor de cei doi actori si ca spera sa ii reintalneasca pe platourile de filmari.

"Mi-e dor de ei, sa joc cu ei si poate intr-o zi o sa ne revedem pe platourile de filmare!", a spus Luciu.

VEZI aici intregul moment emotionant cu Nicoleta plangand!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate