Mesajul controversat publicat de Damian Butnariu, primarul din Iași, după ce s-a aflat că a plătit pentru sex cu două minore! „Eu sunt mândru”

Damian Butnariu a publicat pe pagina lui de Facebook un mesaj, după ce s-a aflat despre acuzațiile care i-au fost aduse. Primarul din Iași, din comuna Mogoşeşti-Siret, a oferit prima declarație.

Damian Butnariu, primarul din Iași, Mogoșești-Siret
Autor: M.B.

In articol:

Damian Butnariu, primarul din Iași, Mogoșești-Siret
Damian Butnariu, primarul din Iași, Mogoșești-Siret

Damian Butnariu, primarul comunei Mogoşeşti-Siret din Iaşi, a fost acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu două minore. Pentru serviciile prestate, el a plătit 100 de lei unui proxenet din Pașcani care le obliga pe cele două surori să se prostitueze.

După ce povestea a ieșit la iveală, primarul Damian Butnariu a avut și prima reacție.

Edilul a publicat pe pagina lui de Facebook un mesaj în care spunea că cele întâmplate sunt vechi de 13 ani și că au fost aduse în lumină de cei care îi vânează funcția.

Damian Butnariu, primarul din Iași, Mogoșești-Siret
Damian Butnariu, primarul din Iași, Mogoșești-Siret

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

„În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toți cei care tânjesc la funcția ta. M-am trezit astăzi, personaj principal într-o poveste, veche și incheiată de 13 ani, în care am avut calitatea de martor.
Eu sunt mândru cu ceea ce am realizat, în calitate de primar pentru comunitatea mea din 2004 încoace și am și puterea de a recunoaște in fața lui Dumnezeu și a instanțelor de judecată atunci când greșesc.
Sunt membru al P.N.L. de la începutul carierei mele publice și ințeleg să mă pun la dispoziția conducerii partidului în această situație și rog să se ia act de dorința mea de a

mă autosuspenda din această calitate, până când adevărul va ieși la suprafață in acest caz.
Le mulțumesc tuturor cetațenilor comunității mele pentru încrederea acordată. Ei sunt singurii care îmi cunosc caracterul personal și realizările în momentele critice din comună, realizări care vor rămâne mai presus de toate răutățile.
Sănătate multă tuturor! 🙏”, este mesajul pe care Damian Butnariu primarul din Iași, din comuna Mogoşeşti-Siret, l-a publicat pe pagina lui de Facebook.

Citeste si: Ioana Tufaru, atac dur la Iulia Albu: “Mi-am pierdut cearsaful! L-a găsit Iulia Albu!” Cum a luat-o la mișto fiica Andei Calugareanu pe divă, dupa apariția ei la o emisiune tv

Damian Butnariu, primarul din Iași, Mogoșești-Siret
Damian Butnariu, primarul din Iași, Mogoșești-Siret

Primarul din Iași a recunoscut totul!

Deși după ce a ieșit la iveală că ar fi întreținut relații sexuale cu tinere în sediul primăriei, Damian Butnariu, primarul din Iași, a spus că nu-și mai amintește detalii din anchetă sau declarațiile făcute.

Cu toate acestea, la momentul respectiv edilul din Mogoşeşti-Siret a reunoscut acuzațiile.

„Martorul Butnariu Damian a confirmat faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei cu numita B.G.A. şi cu persoana vătămată M.D.I., care i-au fost aduse de către inculpatul Buduroi Adrian, plătindu-i inculpatului, pentru serviciile sexuale prestate de cele două tinere, suma de 100 sau 150 lei“, precizează judecătorii de la Tribunal, în motivarea sentinţei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bogdan Mocanu, luat la mișto de fani! A fost fotografiat purtând cămașa iubitei lui, Andra de la Puterea Dragostei! „N-are bani de haine”

Complicele lui Gheorghe Dincă vrea la închisoare. Motivul lui Risipițeanu este halucinant

Andreea Antonescu s-a împăcat cu Ștefan Manolache: „Regret această despărțire”

Răzvan Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”?

Se ridică restricţiile. Acest lucru nu va mai fi interzis. Chiar acum se pregătesc

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Maior, din nou ambasador, Hurezeanu, ministru de Externe. Din toamnă, un nou Guvern

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies