Mesajul cutremurător al Biancăi Drăguşanu pentru fostul iubit! "Cât mă dor jignirile şi trădările" Vezi ce mai spune frumoasa blondă!

Bianca Drăguşanu, mesaj cutremurător pentru fostul iubit. Uite ce a spus vedeta.

Autor: Lili Lascar

Cătalin Botezatu a fost iubitul Biancăi timp de aproape un an, apoi a devenit prietenul ei de nădejde. De fiecare dată când fosta prezentatoare tv a fost pusă la zid şi insultată în fel şi chip, designerul a sărit în apararea ei şi a declarat că vedeta este de fapt o persoană bună, caldă şi sensibilă.

La fel a procedat Bote şi după despărţirea divei de Victor Slav şi relaţiile cu Tristan Tate şi Alex Bodi. Nu puţini au fost aceia care au spus că protagonista noastră este materialistă şi că de când şi-a încheiat socotelile cu tatăl copilului ei, "ia la rând" toti bărbaţii înstăriţi pe care-i întâlneste.

Iritat de aceste afirmaţii, Bote a reacţionat imediat.

" Să vă spun ceva şi ştiţi că eu nu mint! Bianca Drăguşanu nu este materialista, cum spun toţi. Va zic clar, dacă era materialistă, puncta la nivel de miliardari, oameni cu avioane private  iahturi, stiu eu ce vorbesc. Mulţi şi-au dorit şi ar fi dat orice să fie cu ea, dar Bianca i-a refuzat fără să clipească.

Şi pe mine m-a iubit pentru ceea ce sunt, nu pentru faimă. Îmi pare rău că este catalogată "femeie uşoară". Nu e aşa, pur şi simplu nu a avut noroc. A investit sentimente şi încredere în bărbaţi care nu o merită sau care nu voiau ceva serios de la ea. Daca o femeie a fost cu zece bărbaţi asta nu înseamnă că e c...ă. E aşa dacă le-a cerut bani după nopţile de dragoste", a declarat Bote.

Bianca Drăguşanu, mesaj cutremurător pentru fostul iubit. "Rănită, atacată, terfelită"

Impresionată de fervenţa cu care îi ia mereu apărarea Cătălin Botezatu, Bianca i-a transmis, acum ceva timp, un mesaj de-a dreptul emoţionant.

" De la Cătălin Botezatu am avut foarte multe de învăţat! Dincolo de iubit, mi-a fost mentor şi mi-a explicat cum trebuie să mă comport în lumea aceasta a showbiz-ului, unde de foarte multe ori am fost rănită, atacată şi terfelită fără motiv.

Este adevărat că am plâns pe umărul lui Cătălin, întrucât îmi era foarte greu să accept răutăţile gratuite la adresa mea, iar el m-a sprijinit de fiecare dată. A  văzut cu adevărat ce se întâmplă în sufletul meu, cât mă dor jignirile şi trădările. Poate tocmai de aceea îl respect mult, îl apreciez în mod deosebit şi mereu am să găsesc cuvinte frumoase la adresa lui. A fost şi va rămâne un om special în viaţa mea şi îi mulţumesc pentru că am văzut că mă susţine mereu. De multe ori a fost singurul, deşi mă aşteptam şi la alţii", a declarat Bianca.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce spune Bianca Drăguşanu despre Victor Slav? Nu-ţi imaginai că poate să vorbească aşa despre tatăl copilului ei. "Discret" EXCLUSIV

Uite cum se "vindecă" Bianca Drăguşanu după despăţirea de Bodi. La fel a făcut şi după ce a terminat relaţia cu Tristan Tate FOTO!

Aceasta este poza ŞOCANTĂ pe care Bianca Drăguşanu a şters-o după câteva minute. E imaginea anului, cu ea goală sub duş. Apropiaţii i-au zis să-i dea urgent "delete"

4 nativi vor lua decizii noi în viață începând cu săptămâna viitoare

Pfizer dă o super lovitură! Anunțul venit de la cel mai înalt nivel! Se întâmplă în curând

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Tensiuni fără precedent la Antena 1. Vedetele postului s-au răzvrătit. Rivalii de la PRO TV, dați exemplu

EXCLUSIV | K.O. devastator pentru Moroșanu: ”Se plimbă cu caravana”. Lovituri sub centură și pentru frații Stoica

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies