Mesajul cutremurător al Corneliei Patrichi pentru Cristina Stamate la un an de la moartea actriţei! ”Mi-e dor de tine”

Văduva lui Cornel Patrichi nu şi-a uitat una dintre cele mai bune prietene.

Autor: Cornelia Ionescu

Anul trecut, Cristina Stamate a încetat din viaţă după o grea suferinţă! Artista era bolnavă şi nu mai ieşea din casă de multă vreme! De aceea, prefera să stea singură şi doar pe câteva apropiate le accepta prin preajmă!

Cornelia Patrichi era una dintre cele mai bune prietene ale regretatei artiste! De altfel, a fost întotdeauna lângă ea, mai ales când Stamate era internată prin spitale.

Mai mult, văduva lui Cornel Patrichi a presimţit moartea Cristinei Stamate şi, înainte ca ea să închidă ochii pentru totdeauna, a iniţiat o campanie de susţinere a actriţei, exact că în cazul lui Gabriel Cotabiţă!

“Am vrut să fiu alături de Cristina, am sperat că, poate, Dumnezeu va face o minune în cazul ei! Ştiam că este bolnavă, ştiam că nu mai voia să lupte, dar totuşi, nu puteam concepe să o pierd! Un om atât de bun, atât de frumos şi de drag…Va spun cu sinceritate că mi-a fost greu să accept decesul ei, deşi, cu o seară înainte de a afla că s-a dus, l-am visat pe soţul meu, pe Cornel! Parcă îmi zicea că o să ia pe cineva la el! A fost ca o premoniţie! Offf…incet, încet, pleacă de pe lumea asta toţi cei dragi mie”, ne-a povestit, cu ochii în lacrimi şi distrusă de durere, Cornelia Patrichi la vremea respectivă!( motivul morţii Cristinei Stamate. a ascuns multă vreme boala, dar lumea a aflat)

Acum, la un an de la decesul prietenei sale, Cornelia Patrichi a scris cuvinte pline de durere despre marea artistă a teatrului de comedie românesc. ”Dragă Cristina, astăzi, am să-ţi fac cadou o mărturisire! Ţi-am admirat talentul,inteligenţă,carisma şi felul tău graţios de-a te mişca în scenă! Artist complet şi unic! Mă consider privilegiată că am împărţit scena cu ţine!

Mi-e dor de tine, aş vrea să te mai văd zâmbind măcar o data! Însă, Dumnezeu mi-a interzis acest lucru! E dureros, dar nu am să încetez niciodată să mă gândesc la tine, om

drag şi frumos! De acolo, de Sus, dacă mă priveşti, să stii că nu te-am uitat!”, a postat văduva lui Cornel Patrichi!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arata Cornelia Patrichi la aproape un an de la moartea sotului! Afla ce surpriza i-au facut doua prietene FOTO!

Cornelia Patrichi a reactionat: "Iti multumesc, Florin Calinescu, ca ti-ai adus aminte cu nostalgie de Cornel Patrichi, chiar daca uneori ma superi cu comentariile...

Vaduva lui Cornel Patrichi traieste intr-un colt de rai! A facut un tur al proprietatii impresionante de pe malul lacului! Cornelia Patrichi, cu ochii in lacrimi!

Horoscop Zilnic Duminică 1 August 2021: LEUL va fi pus în situații stresante încă de la primele ore ale dimineții, iar VĂRSĂTORII nu pot accepta faptul că sunt momente în viață...

S-a deschis focul la granița României! Armata a intervenit imediat

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Jador a fost la un pas de moarte! Doar norocul l-a scăpat. „El plângea...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies