Mesajul cutremurator al lui Florin Piersic pentru cei care-l ironizeaza: "Va veni ziua in care n-o sa mai pot veni sa vorbesc cu dumneavoastra"

Talentul naratorial, simtul umorului si cultura generala fac din Florin Piersic un excelent orator pe care nu te plictisesti sa-l asculti.

Autor: Lili Lascar

Actorul in varsta de 81 de ani este o legenda, un om pe care o tara intreaga il iubeste. Pe scena teatrului, in filme, in sketch-uri sau la emisiuni, Piersic este de-a dreptul genial si nici nu-ti vine sa crezi ca are opt decenii in spate.

Arata bine, este mereu aranjat, isi alege cu grija tinutele, toate de calitate, si are in continuare atitudinea unui Don Juan.

Maestrul zambeste mereu si adora sa vada veselia in ochii publicului sau...Se intristeaza insa cand aude ironii vizavi de durata discursurilor sale.

" Vreţi să tac? Asta am vrut eu astăzi, să tac, să nu spun nimic. Pentru ce? Pentru că a devenit laitmotiv: 'Florin Piersic vorbeşte mult'. Păi vorbesc ca să mă auziţi şi să vă dau nişte exemple cu întâmplări din care dumneavoastră să trageţi concluzii. În ziua în care Iurie Darie, Şerban Ionescu sau Irina Petrescu nu mai pot să comunice cu dumneavoastră, nu vă pare rău că oamenii ăştia nu mai sunt? Îmi pare rău de ce spun acum, dar va veni o zi când eu n-o să mai pot să vin să vorbesc cu dumneavoastră.

De ce? Pentru că eu o să fiu undeva sus, într-o stea. Şi poate unul dintre dumneavoastră o să spună: 'Ce păcat, mă, ne mai povestea şi el câte o întâmplare, ne mai recita o poezie, mai fredona o melodie, mai făcea glume cu noi'. De ce nu vă bucuraţi de asta?", a rabufnit Florin Piersic.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies