Mesajul cutremurator aparut pe Facebook dupa moartea lui Marian Rosca! Ce a scris o tanara despre romanul decedat in tragedia din Italia

Moartea romanului Marian Rosca in tragedia din Italia a socat pe toata lumea. Gorjeanul stabilit in Franta a cazut in gol cu TIR-ul in care se afla dupa prabusirea podului din Genova.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

"Dumnezeu sa te odihneasca, Marian Rosca", a scris pe Facebook o tanara care il cunostea pe Marian Rosca. Femeia a distribuit si un clip cutremurator cu tragedia din Italia. Ulterior ea a distribuit o stire in care se anunta moartea lui Marian Rosca, postand mesajul "Dumnezeu sa il odihneasca :((((", semn ca este foarte tulburata de vestea cumplita ca vecinul ei a murit.

Marian Rosca, romanul de 36 de ani care a murit dupa prabusirea podului din Italia, se stabilise de mai multi ani in Franta si lucra ca sofer de TIR. Marian Rosca provenea din localitatea gorjeana Curtisoara si se afla pe podul din Genova atunci cand acesta s-a prabusit. Numeroase masini mici, dar si camioane si TIR-uri, printre care si cel al romanului, au cazut in gol dupa prabusire. Catastrofa s-a petrecut in timpul unei furtuni teribile.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate