Mesajul cutremurător transmis de Cabral lui Busu! E devastat: "Te rog!"

Cabral a fost cutremurat de vestea că Florin Busuioc a ajuns de urgenţă la spital.

Autor: R.L.

Coleg de trust şi prieten, Cabral a reacţionat imediat ce a aflat că prezentatorul de la Meteo s-a prăbuşit în culise, la teatru.

Cabral a scris un scurt mesaj de încurajare pe pagina sa oficială de Facebook. "Hai, Busule, hai! Te rog, că mâine e frumos afară", este postarea lui Cabral pe net.

Ce se întâmplă acum cu Busu, după ce ieri i s-a făcut rău la teatru

Actorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic, marţi seară, în timpul unui spectacol la Craiova. Busu a fost operat de urgenţă şi se afla în afara oricărui pericol.

„Operaţia a fost o reuşită, i s-a montat un stent şi acum pacientul este în afara oricărui pericol. În legătură cu celelalte detalii, familia nu îmi permite să dau nicio declaraţie. Important este, însă, că totul s-a terminat cu bine”, a declarat purtătorul de cuvânt.

„Da (a suferit un infarct-n,.r.), a intervenit SMURD-ul. A fost resuscitat, iar acum este îngrijit la spital. Momentan e la Spitalul Judeţean de urgenţă din Craiova”, a declarat, pentru MEDIAFAX, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Actorul Florin Busuioc a făcut infarct imediat după spectacolul pe care-l avea la Craiova, la faţa locului fiind chemat un echipaj SMURD care l-a resuscitat minute

bune, după care l-a transportat la spitalul din oraş.

"Confirm faptul că Florin Busuioc a suferit un infarct. Nu ştiu exact în ce stare mai e, dar ştiu că a fost resuscitat şi că starea lui nu e una bună. Voi reveni cu detalii ulterior”, potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii spitaliceşti, Cristina Geormaneanu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies