Mesajul disperat al muncitorilor romani aflati la cules de sparanghel in Germania: "Ne este frica! Vrem sa mergem acasa, nu vrem sa murim aici pe capete"

Zeci de romani sunt plecati in Germania la cules de sparanghel. Situatia e critica, iar ei sunt disperati.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Mesajul disperat al muncitorilor romani aflati la cules de sparanghel in Germania: "Ne este frica! Vrem sa mergem acasa, nu vrem sa murim aici pe capete"
Mesajul disperat al muncitorilor romani aflati la cules de sparanghel in Germania: "Ne este frica! Vrem sa mergem acasa, nu vrem sa murim aici pe capete"


In articol:

Mai multi muncitori cer disperati ajutor. Conditiile sunt necorespunzatoare acestei perioade de pandemie de COVID-19, iar pe ei nu ii baga nimeni in seama.

Mesajul disperat al muncitorilor romani din Germania: "Nu vrem sa murim aici pe capete"

Intr-un mesaj adresat jurnalistilor de la Monitorul de Suceava, o femeie povesteste cosmarul prin care trece.

”Vă scriu pentru că suntem într-o mare dilemă, suntem în locul în care a murit acel bărbat din Suceava, aici nu sunt condiții de protecție, sunt oameni în izolare care muncesc singuri pe câmp. Astăzi a izolat o echipă întreagă de oameni, aici este o femeie care se simte rău și așteaptă medicul de azi dimineață și nu vine nimeni să o vadă. Se lucrează și în hală la sortat sparanghel, aici oamenii stau unul lângă altul, avem măști pe care le purtăm de 5 zile. Au închis porțile firmei și au pus bodyguard, au mers apoi la oameni în câmp și le-au spus că dacă vine poliția să le spună că e totul bine. Vrem să mergem acasă, nu vrem să murim aici pe capete”, a declarat o femeie din Suceava plecata in Germania.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

”Au venit și din focar, de la Pătrăuți și Suceava. Ne tot spun că va veni un medic să ne testeze, dar nu a ajuns nimeni să ne ia o temperatură sau să vadă ce se petrece cu noi”, a explicat ea.

Citeste si: Condițiile inumane pe care le suportă românii plecați la cules de sparanghel în Germania: „Suntem asupriți! Muncesc de la 14 ore în sus”

Citeste si: A plecat la cules sparanghel, dar a murit răpus de COVID-19

Citeste si: Câți bani câștigă românii care au plecat în plină pandemie la cules sparanghel în Germania?

Romanii de la fermele de sparanghel din Germania sunt disperati: "Ne este frica!"

”Săpunul este limitat, dușurile sunt la comun, iar toaletele nu au încuietori. Aici nu spune nimeni nimic, se ascunde totul, stăm stresați, tot auzim că sunt din ce în ce mai mulți oameni în izolare. Oamenii tușesc, lucrăm cu mâinile în apă rece și nici nu mai știm ce să credem. Vă scriu pentru a ne da un sfat, pentru a ne ajuta. Ne este frică. V-aș ruga din toată inima să rămân anonimă pentru că mi-e frică. Vă rog să ne ajutați, cerem un ajutor umanitar! Vrem acasă!” este apelul disperat al muncitorilor romani aflati la cules de sparanghel in Germania.

Urmatorul articol
Citește și:

UPDATE Noul bilanț din România. S-au înregistrat încă 190 de cazuri de îmbolnăvire

Oana Roman: "Veniturile nu mai sunt aceleasi. Mai aveam niste bani, dar incep sa se duca"

Activitățile din România vor fi reluate mai repede decât credeam. Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

Pepe, prins fără declarație pe propria răspundere în noaptea de Înviere. Polițistii au făcut un gest neașteptat pentru cântăreț

Care este diferența între vegan și vegetarian

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies