Mesajul disperat al politistei violate de colegul ei: "Fac apel la toate femeile care au patit ce am patit eu, am inceput un razboi"

Apel disperat al politistei din Olt care si-a injunghiat superiorul dupa ce l-a acuzat de viol. Ea este sigura ca nu este singura victima a politistului si le cere femeilor care au fost supuse la acelasi tratament sa aiba curaj si sa-l denunte.

Distribuie pe:

fara descrierePolitista Melania Renghea a scris o scrisoare pe care a dat-o presei. Ea crede ca si alte femei a trecut prin calvarul trait de ea.

"Nu cred ca acest individ este la prima fapta de acest fel. Din acest motiv, fac apel la toate femeile care au patit ce am patit eu. Eu am inceput un razboi insa ca sa pot castiga am nevoie de femei puternice langa mine chiar daca in momentele cand Barbu le santaja, le ameninta sau le viola se considerau slabe sau femei de nimic", scrie politista.

Politista se plange ca seful ei, comisarul Gheorghe Barbu, ii facuse viata un calvar de un an. il acuza ca a violat-o de mai multe ori, ba chiar a oferit-o si altor stabi din Slatina. "A venit batuta si cu parul rupt in cap. Acum vreo 6 luni", a relatat sotul politistei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate