Mesajul dur al Irinei Tănase prin care anunță că relația cu Liviu Dragnea s-ar fi încheiat: ”Unii oameni nu îți sunt loiali”

Relația dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea s-ar putea să fi ajuns la un sfârșit, cel puțin asta indică mesajele subliminale ale Irinei din mediul online.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

fara descriere


In articol:

Relația dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase este un complicată, în condițiile în care fostul lider PSD se află în spatele gratiilor din luna mai a anului trecut. Irina continuă să dea anumite semne care indică o despărțire între cei doi. Mai întâi, iubita lui Dragnea s-a afișat în public fără inelul de 10.000 de euro pe care l-a primit, iar acum postează imagini cu mesaje de despărțire în mediul online.

Irina Tănase: ”Unii oameni nu îți sunt loiali”

Deși Irina nu a confirmat și nici negat zvonurile că cei doi s-ar fi despărțit, imaginile pe care iubita fostului politician le-a postat în mediul online par să vorbească de la sine.

Citeste si: Andreea Tonciu, supărată pe toate colegele de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”: „Colegele mele cântă manele la machiaj și...”

Citeste si: VIDEO | Ședință tensionată, pe tema gripei, la Primăria Capitalei. Au fost schimburi dure de replici

Citeste si: Caz șocant în Botoșani! Patru copii, chinuiți și crescuți în condiții mizere de părinți alcoolici

”Unii oameni nu îți sunt loiali. Ei sunt loiali nevoii lor de a fi cu tine. Odată ce nevoile lor se schimbă, și loialitatea lor se schimbă”, a fost primul mesaj postat de Irina.

Cel de-al doilea mesaj este și mai la obicet: ”Când o persoană toxică nu te mai poate controla, va încerca să controleze modul în care ceilalți te văd. Dezinformarea se va simți nedreaptă, dar stai deasupra ei, ai încredere că alți oameni pot, eventual, să vadă adevărul exact așa cum este el”.

fara descriere

Foto: Cancan.ro 

Nu ar fi prima dată când Irina se referă la Liviu Dragnea prin imaginile pe care le postează. Pe 28 octombrie, cu ocazia zilei de naștere a fostului politician, la împlinirea celor 57 de ani, Irina i-a făcut o declarație de dragoste pe Instagram, mai exact, i-a dedicat o poezie.

fara descriere

Irina se afișează fără inelul de 10.000 de euro primit de la Liviu Dragnea

În fotografiile postate recent de Irina Tănase se poate observa cu ușurință faptul că tânăra nu mai poartă inelul de la fostul șef al PSD. Totodată, Irina nu mai afișează același zâmbet larg ca în vremurile în care era alături de Liviu Dragnea. Inelul valorează 10.000 de euro, iar Irina l-a primit de la Dragnea când încă era în libertate.

Ultima vizită pe care Irina Tănase i-a făcut-o lui Liviu Dragnea este în data de 22 ianuarie.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate