Mesajul dur al Marianei de la Exatlon pentru "războinica" din sezonul 3 care seamănă perfect cu ea. "Să-şi vadă de treaba ei" EXCLUSIV!

Mariana de la Exatlon, mesaj dur pentru "războinica" Irina Postolea. Vezi ce sfaturi i-a dat.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Mariana Nenu este o femeie încercată de soartă, puternică şi ambiţioasă, care vrea să demonstreze că poate face lucruri măreţe şi la vârsta de 45 de ani.

Maratonista a arătat la Exatlon că are o voinţă de fier, e sufletistă şi ştie să le dea şi coechipierilor din efervescenţa, determinarea şi optimismul ei.

Ei bine, după eliminarea din competiţia fenomen, Mariana s-a înscris din nou la maratoane şi a alergat sute de kilometri, de cele mai multe ori în scopuri umanitare.

Mariana de la Exatlon, mesaj dur pentru "războinica" Irina Postolea. "Acolo e fiecare pentru el"

Asta nu înseamnă însă că sportiva nu va urmări cu mare interes sezonul al treilea al Exatlon-ului. S-a uitat cu sufletul la gură şi la al doilea sezon, iar acum a citit câte ceva despre noii concurenţi de la "Faimoşii" şi "Războinicii".

"Nu pot să-mi dau cu părerea încă, o să o fac după primul episod, când o să-mi fac o idee despre concurenţi. De Andreea Arsine am auzit, este o sportivă excelentă şi muncitoare. O voi susţine pentru că am tot respectul pentru ea", a declarat maratonista.

Mariana a vorbit şi despre Irina Postolea, "războinica" în vârstă de 40 de ani pe care toată lumea o compară cu ea.

"Şi mie mi se pare că antrenoarea de judo seamănă cu mine. O voi urmări cu interes. O sfătuiesc să fie foarte atentă la trasee, să nu se bage în bisericuţe şi bârfe inutile, că o consumă psihic şi nu se mai poate concentra. Să nu uite niciun moment de ce participă la Exatlon şi să-şi vadă mereu de treaba ei că acolo e fiecare pentru el, nu există prietenii reale. Îi urez baftă şi multă sănătate", a spus Mariana pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: