Mesajul emoționant al actriței Catherine Zeta Jones la moartea socrului său, Kirk Douglas!

Kirk Douglas, cel mai longeviv actor al Hollywoodului, a murit miercuri, la 103 ani. Anunțul a fost făcut de fiul său, Michael Douglas.

Autor: C.L.

In articol:

Michael Douglas și soția lui, frumoasa actriță Catherine Zeta Jones au fost apropiați de Kirk Douglas și au făcut totul ca actorul de 103 ani să își trăiască în cel mai bun mod posibil ultima parte a vieții.

Nora lui Kirk Douglas, Catherine Zeta Jones, a vorbit adesea de socrul său, spunând că a fost un adevărat mentor și un tată adevărat pentru Michael Douglas.

La puțin timp după ce Michael Douglas a făcut public decesul tatălui său, Catherine Zeta Jones a postat pe Instagram o poza emoționantă și un mesaj pentru Kirk Douglas, cel care i-a fost socru.

”Pentru dragul meu Kirk, te voi iubi tot restul vieții mele. Deja mi-e dor de tine. Somn ușor”, este emsajul emooționant postat de Catherine Zeta Jones.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Actorul Kirk Douglas a murit la vârsta de 103 ani

Kirk Douglas a împlinit în decembrie 2019, 103 ani și a fost sărbătorit de întreaga sa familie. Kirk Dorglas avea mai multe boli, iar fiul său, actorul Michael Douglas a făcut tot posibilul pentru a-i oferi cele mai bune tratamente. Michael Douglas a fost cel care a făcut și anunțul morții tatălui său.

Citeste si: Avem cu ce ne mândri! O româncă face senzaţie la Hollywood. Elena Ghenoiu joacă într-un film de succes, alături de actorul Jamie Dornan din ”Fifty Shades of Grey”

Michael Douglas a anunțat moartea tatălui său, Kirk Douglas! Cum arăta actorul la 103 ani

„Cu multă durere în suflet, vă anunțăm că  Kirk Douglas  a murit astăzi, la vârsta de 103 ani. Pentru lume, el a fost o legendă, un actor din Epoca de Aur a cinematografiei, care a trăit frumos în anii de glorie. A fost un om devotat oamenilor, devotat justiției și cauzelor în care credea, iar asta stabilește un standard la care să aspirăm noi toți.

Dar pentru mine și frații mei, Joel și Peter, el a fost pur și simplu Tata. Pentru Catherine a fost un minunat socru li pentru nepoții lui și strănepoții lui a fost bunicul lor iubitor. Iar pentru soția lui, Anna, a fost un soț minunat.

Kirk  și-a trăit viața bine și a lăsat o moștenire importantă în film care va dăinui peste multe generații de acum încolo. Cât și istoria acțiunilor sale filantropice, prin care a ajutat publicul și a adus pace pe Pământ.

Lăsați-mă să închei cu cuvintele pe care i le-am spus la ultima lui zi de naștere: Tata, te iubesc foarte mult și sunt foarte mândru că sunt fiul tău.”, a transmis Michael Douglas (75 ani).

foto: instagram.com/catherinezetajones/  

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies