Mesajul emoționant al lui Jador din casa de la Puterea Dragostei pe care i l-a trimis Deei! ”Am plâns când l-am primit” VIDEO EXCLUSIV

Deea a fost supărată de Jador după ce a fost eliminată prima dată de la Puterea Dragostei, considerându-l pe acesta vinovat de plecarea ei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Deea a plecat supărată de la Puterea Dragostei după prima eliminare. Era convinsă că Jador și Bogdan Mocanu au făcut o strategie și au decis eliminarea ei din competiție. Puțini sunt cei care știu că Deea a trecut peste supărarea ei pe Jador înainte de a intra pentru a doua oară în casa de la Puterea Dragostei. Și asta s-a întâmplat pentru că în perioada în care Deea era acasă, a primit un mesaj video emoționant de la Jador.

fara descriere

În video, Jador și Mary îi spun Deei că le e dor de ea, că o așteaptă înapoi în casă și că o iubesc.

Citeste si: Deea de la Puterea Dragostei spune adevărul despre bărbatul cu care a apărut în ultima vreme ”Nu e...”

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei, primele declarații despre pozele cu ea dezbrăcată care au „scăpat” pe net

Citeste si: Jador și Ella s-au dezlănțuit în casa băieților! Imagini interzise minorilor, cu cei doi pe podea

Deea a primit un mesaj din casa de la Puterea Dragostei

”Este emoționat acel filmuleț. Am plâns când l-am primit și normal că inima mea s-a înmuiat”, ne-a spus Deea, care ne-a dat, în exclusivitate filmulețul pe care l-a primit de la Jador și care a făcut-o să-și schimbe sentimentele pentru acesta.

Cât despre Mary, Deea spune că aceasta îi este prietenă în continuare și, indiferent de disputele pe care le-au avut în casă, îi e dor de ea și abia așteaptă să o reîntâlnească.

fara descriere  fara descriere
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate