Mesajul emoţionant al Mihaelei Borcea pentru fiul său cel mare! ”Plânsul este emoţia unei inimi mari”

Femeia de afaceri a ţinut să îi scrie câteva rânduri lui Patrick de ziua lui!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Mihaela Borcea este o familistă convinsă şi, de fiecare dată, copiii săi au reprezentat totul! ”Fără ei nu aş putea să exist! Sunt sensul existenţei mele”, spunea femeia de afaceri într-un interviu dat în urmă cu ceva timp!

fara descriere

Mihaela Borcea i-a transmis un mesaj băiatului ei! ”Te iubim”

O dovadă că aşa stau lucrurile cu adevărat o constituie şi ultimul mesaj pe care Mihaela i l-a scris fiului ei, Patrick, ieri, de ziua lui! (cum îl copiaza actualul iubit al Mihaelei Borcea pe fostul ei soţ)

fara descriere

”Înainte de toate, să ştii că te iubim mult!! Ce îţi doresc de ziua ta?...mai mult timp să iubeşti, pentru că iubirea este secretul tinereţii veşnice!!... Să râzi, pentru că râsul este muzica sufletului!...Să plângi pentru că plânsul este emoţia unei inimi mari!Să citeşti pentru că cititul este sursa cunoaşterii! Să asculţi..pentru că ascultarea este forţa inteligenţei! Să gândeşti pentru că gândirea este cheia reuşitei! Să visezi pentru că visarea este răsuflarea fericirii şi nu uita să trăieşti căci timpul trece repede...şi nu revine niciodată !!! La mulţi ani dragul meu fiu Patrick Cristian!”, a fost mesajul transmis de Mihaela Borcea băiatului ei!
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate